Google vil straffe langsomme hjemmesider på mobilen

Google arbejder løbende med at gøre oplevelsen bedre, når du surfer på nettet. Til sommer vil Google prioritere hjemmesider, som hurtigt indlæses på mobiler

Google (Foto: Jay88ld0)

Google (Foto: Jay88ld0)

De fleste af os hader, når hjemmesider er langsomme om at blive indlæst. Indtil nu har det kun været på computeren, at Google har prioriteret sider som indlæses hurtigt i søgeresultater.

Nu ønsker Google at forbedre oplevelsen, når du surfer på nettet fra din mobil. I juli måned i år lancerer Google deres "speed update", som betyder, at de allermest langsomme mobilsider straffes ved ikke at blive nedprioriteret i søgninger.

For firmaer kan det have stor betydning, hvor højt man rangerer på Google. De fleste kæmper om at dukke op som de første, når der søges på Google. Derfor kan det være værd at kigge på, hvordan din hjemmeside indlæses og fungere på mobilbrowsere.

Google skriver på deres blog: "Speed updaten, som vi kalder den, vil kun påvirke de hjemmesider, som giver brugeren den langsomste oplevelse, og det vil kun påvirke en lille procentdel af søgningerne."

Google prioriterer stadig relevant indhold. Derfor kan langsomme hjemmesider godt rangere højt, hvis de leverer relevant indhold af en høj kvalitet.

- Google fjerner næste år de mest irriterende reklamer

Mere til historien

Google opdaterer løbende browseroplevelsen, og vi har tidligere set, hvordan Google er gået til kamp mod irriterende annoncer. Nu er turen altså kommet til de langsomme hjemmesider.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Datoen for Google I/O 2023 er klar

KORT NYT: Google har offentliggjort datoen for dette års udviklerkonference Google I/O.

(mere…)
Eksklusiv Pixel-funktion er klar til alle

Da Google Pixel-telefonerne kom på markedet, havde de en eksklusiv feature. Nu kommer ”magisk viskelæder” ud til alle.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram