Google vil straffe langsomme hjemmesider på mobilen

4

Google arbejder løbende med at gøre oplevelsen bedre, når du surfer på nettet. Til sommer vil Google prioritere hjemmesider, som hurtigt indlæses på mobiler

Google (Foto: Jay88ld0)
Google (Foto: Jay88ld0)

De fleste af os hader, når hjemmesider er langsomme om at blive indlæst. Indtil nu har det kun været på computeren, at Google har prioriteret sider som indlæses hurtigt i søgeresultater.

Nu ønsker Google at forbedre oplevelsen, når du surfer på nettet fra din mobil. I juli måned i år lancerer Google deres “speed update”, som betyder, at de allermest langsomme mobilsider straffes ved ikke at blive nedprioriteret i søgninger.

For firmaer kan det have stor betydning, hvor højt man rangerer på Google. De fleste kæmper om at dukke op som de første, når der søges på Google. Derfor kan det være værd at kigge på, hvordan din hjemmeside indlæses og fungere på mobilbrowsere.

Google skriver på deres blog: “Speed updaten, som vi kalder den, vil kun påvirke de hjemmesider, som giver brugeren den langsomste oplevelse, og det vil kun påvirke en lille procentdel af søgningerne.”

Google prioriterer stadig relevant indhold. Derfor kan langsomme hjemmesider godt rangere højt, hvis de leverer relevant indhold af en høj kvalitet.

Google fjerner næste år de mest irriterende reklamer

Mere til historien

Google opdaterer løbende browseroplevelsen, og vi har tidligere set, hvordan Google er gået til kamp mod irriterende annoncer. Nu er turen altså kommet til de langsomme hjemmesider.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer