Apple er løbet tør for billige batterier til iPhone 6 Plus

1

Først til marts kan kunder få skiftet deres iPhone 6 Plus-batteri. Apple mangler batterier.

iPhone 6 Plus
Der er særlig stor mangel på batterier til iPhone 6 Plus, men andre iPhones er også ramt (Foto: MereMobil.dk)

Flere iPhone 6 Plus-ejere har tilsyneladende benyttet sig af Apples tilbud om få skiftet batteriet til en reduceret pris. Og det betyder, at Apple nu mangler batterier til den store iPhone. Det skriver The Verge.

Indtil videre er det særligt de amerikanske-iPhone ejere, der har opsøgt Apple for at få skiftet batteriet.

Ifølge The Verge kan der dog også være batterimangel hos Apple i andre dele af verden. Og det er ikke kun iPhone 6 Plus-batterier, som Apple mangler. iPhone 6- og iPhone 6S Plus-ejere skal nemlig også vente ekstratid på nye batterier, skriver The Verge.

Batteriskift på iPhone til nedsat pris: Sådan gør du

Apple annoncerede det billige batteriskifte i kølvandet på “batterygate” i slutningen af 2017. Apple indrømmede nemlig, at man gjorde telefoner med dårlige batterier langsommere ved spidsbelastninger. Derfor valgte man at sænke prisen for et batteriskifte på flere af iPhones fra 629 kroner til 229 kroner. Og det er denne lavere pris, der betyder, at Apple er løbet tør for batterier til nogle modeller.

 Apple skifter også “gode” iPhone-batterier

Indtil videre er Apple alene om at sløve telefoner med dårlige batterier. Samsung og LG afviser begge, at man bruger samme metoder. HTC og Motorola afviser også at sænket ydeevnen på telefoner med gamle batterier.

Ifølge Apple er de billige batteriskift tidsbegrænset til 2018. Det betyder, at et nyt iPhone batteri fra Apple i 2019 vil koste 629 kroner; ligesom det gjorde det meste af 2017.

Har du oplevet at skulle vente lang tid på et nyt batteri til din iPhone hos Apple eller et godkendt servicecenter?

Mere til historien

Det er kun iPhone 6 og nyere iPhone, der kan få skiftet batteriet til din lavere pris. Du kan se den komplette liste over iPhones, der kan bruge tilbuddet her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer