Her er de mest populære apps i 2017 på iPhone og iPad

0

Sociale medier og mobilbetaling er igen i år nogle af de mest populære apps sammen med trænings- og babyapps. Se hitlisterne over top-apps i 2017 her.

2 millioner apps i Apples App Store (Foto: GSMArena.com)
I juni 2016 var der 2 millioner apps i Apples App Store (Foto: GSMArena.com)

Vi nærmer os årsskiftet 2017/2018. Det betyder, at det er tiden at gøre op med en masse ting i året der er gået. Og én af de ting, som gøres op er hvilke apps, der har været de mest populære i det forgangne år.

Apple har nu udsendt deres hitliste for, hvilke apps der blev de mest populære i App Store i 2017.

HUSK STEM PÅ ÅRETS MOBIL 2017

Der er store ligheder på hitlisten for gratis-applikationer sammenlignet med listen fra 2016. En stor forskel er der dog. Nemlig det største hit i Danmark sidste år, som var applikationen Pokémon Go. Denne er helt forsvundet fra hitlisten i år.

 – Pokémon Go – hvad blev der af dille? (1 år efter)

 

McDonald’s er på top 10, hvilket måske skyldes deres “spil”, hvor kunderne har mulighed for at sikre sig gratis ting eller rabat på de forskellige restauranter.

Wish er også at finde på hitlisten. Dette er en applikation, hvor mange nyder at shoppe billige ting i udlandet. Der er næsten ikke det, som du ikke kan finde på Wish.

I år er det mobilbetalings-applikationen MobilePay, som indtager førstepladsen. Den lå sidste år på andenpladsen. MobilePay har også fornylig udmeldt, at applikationen er installeret på 9 ud af 10 danske smartphones. Og mere end 3,6 millioner danskere bruger MobilePay regelmæssigt.

Mere overraskende er det, at andenpladsen indtages af emoji-app’en ”Bitmoji”. Denne giver brugerne mulighed for, at lave egne emojis. Bitmoji er den mest populære gratis-app i USA.

Knapt så overraskende er SnapChat, Instagram og Messenger placeret på henholdsvis tredje-, fjerde og femtepladsen. Instagram og Messenger har byttet plads i forhold til 2016.

Top 10 2017 i Apples App Store (gratis apps)

 1. MobilePay
 2. Bitmoji
 3. Snapchat
 4. Instagram
 5. Messenger
 6. McDonalds
 7. YouTube
 8. Google Maps
 9. Wish (shopping-app)
 10. Facebook
Billede af applikationer, "der hopper" på iPhone (Foto: MereMobil.dk)
Billede af applikationer, “der hopper” på iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Danskerne vilde med motion i 7 minutter

Listen med de mest populære købe-apps er den populære ”7 minutter workout”. Det er dog uvist, hvor mange danskere der bruger den dagligt.

2017 ser ud til, at være året hvor der er babyboom. I hvert fald har baby- og graviditetsapps indtaget anden-, femte- og sjettepladsen på årets liste. Det er med applikationerne Vidunderlige Uger, Gravid – mens du venter og Gravid – dag for dag.

 – Applikationer hjælper nybagte forældre og skal gøre dem trygge

Danskerne er umiddelbart ikke så vilde med at redigere billeder, som amerikanerne. Applikationen Facetune, der kan fjerne bumser, gule tænder osv. er den mest populære betalings-applikation i USA. Men i Danmark må den nøjes med en 11. plads.

Top 10 2017 i Apples App Store (betalingsapps)

 1. 7 min Workout
 2. Vidunderlige Uger (ugekalender om babyers udvikling)
 3. Full Fitness: Excercise Workout Trainer
 4. Scanner til mig OCR+ (Dokumentscanner)
 5. Gravid – mens du venter
 6. Gravid – Dag for Dag
 7. Ski Tracks
 8. Selvbetjening til Rejsekort
 9. LightX (fotoredigering og effekter)
 10. Enlight (fotoredigering og effekter)

Der er også kåret de mest populære gratisspil, hvor Pokémon Go i år må affinde sig med at være på ottendepladsen. Mens de mest populære gratisspil er Ballz, Super Mario Run og Fidget Spinner. Af betalingsspil er Minecraft øverst på listen.

Google har endnu ikke udsendt en lignende liste for Google Play Store.

Mere til historien

Apple har selv kåret videoredigerings-applikationen, Enlight Videoleap, til Årets app i 2017.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer