Plenti lukker ned for ‘all inclusive’ abonnementerne

Ubegrænset data på mobilen, tale og beskeder udfases hos Plenti. TDC’s overtagelse har betydet starten på et farvel til ’all inclusive’.

Plenti (Foto: MereMobil.dk)

Sådan så reklamerne for Plenti ud (Foto: MereMobil.dk)

Husker du reklamerne fra Plenti? Altså fra før TDC købte mobilselskabet for 74 millioner kroner.

– ”Ét abonnement. Alt inkluderet’.

Nu er det slut. Efter TDC’s overtagelse er mobilabonnementerne med alt i posen gemt godt væk på hjemmesiden.

Oprindeligt havde Plenti i marts 2016 ét abonnement. Udover fri tale og SMS/MMS var der også frit dataforbrug på mobilen. Blev data brugt via datadeling var begrænsningen oprindeligt 5 GB per måned, men grænsen blev løbende hævet.

I dag forsøger TDC at dreje fokus væk fra abonnementet ved at sige, at abonnementerne med ”indhold” var Plentis DNA (og ikke fri data). Det er muligvis rigtigt internt, men eksternt handlede hovedparten af kommunikationen om, at man aldrig mere skulle tænke på ens mobilforbrug.

Vil styrke indholdsabonnementer

Den nye strategi er at styrke indholdsabonnementerne (lydbøger, magasiner m.v.).

– ”For nylig gennemgik vi vores portefølje, og her besluttede vi, at vi ville styrke vores profil på indholdsabonnementer. Abonnementer med indhold er den DNA, som Plenti er udsprunget af, og den profil vil vi gerne dyrke mere. Samtidig gennemgik vi andre abonnementer, hvor vi vurderede, at der ikke var den rette sammenhæng mellem eksempelvis datamængde og pris,” fortæller Claus Wamsler-Nielsen, adm. direktør i Plenti, til MereMobil.dk.

Ændringerne begrundes desuden med, at kunderne i december kommer over på TDC’s mobilnet, der påviseligt har bedre performance end netværket hos 3, som kunderne aktuelt benytter.

Nu skal Plentis kunder have nyt netværk og nye SIM-kort

Direktøren fortæller videre, at eksisterende kunder med ’all inclusive’ abonnementerne fortsætter på uændrede vilkår.

I telebranchen er det dog tidligere set, at vilkår uden problemer kan ændres.

Ændringen af abonnementerne skete i midten af oktober.

REDAKTØRNOTE: Artiklen er oprindeligt fra den 23/11 men redigeret den 25/11. Vore skarpe læsere, at fundet et ‘fri data’ abonnement hos Plenti, ved at grave på websiten. Tak fordi I er opmærksomme. Derfor har vi justeret vinkel på historien.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 gratis tips til din mobil.


Mere til historien

Ordlyden alt inkluderet har Plenti løbende fået meget kritik for. Det viste sig hurtigt efter lanceringen af selskabet, at der stadig var flere begrænsninger i Plentis abonnementer.

Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram