Nu skal Plentis kunder have nyt SIM-kort og nyt netværk

Nyt SIM-kort og et skift til TDC’s mobilnetværk er i vente for kunderne hos Plenti. Skiftet er fremrykket fra marts til december.

Plenti

Smartphone med Plenti abonnement (Foto: Plenti)

Da TDC købte mobilselskabet Plenti forlød det at, alt ville fortsætte uændret. Sådan gik det ikke. Trods løftet om ikke at pille ved abonnementerne, er det alligevel sket, og nu kommer så turen til SIM-kortene samt netværket.

Alle Plentis 90.000 kunder skal i løbet af december have et nyt SIM-kort. Årsagen er skift af mobilnetværk fra 3 til TDC.

- ”Her og nu kan jeg sige, at Plenti-kunderne flytter over på vores mobilnet i løbet af december, og her vil det kræve et nyt simkort at komme på mobilnettet”, siger Povl Damstedt Rasmussen fra TDC’s kommunikationsafdeling til MereMobil.dk.

TDC vil senere offentliggøre de nærmere detaljer om netværksskiftet og om hvordan kunderne i praksis skal forholde sig.

- Plenti har succes men kæmpe underskud

Oprindeligt var Plenti-kunderne bundet til 3’s netværk frem til marts 2018, men TDC har forhandlet sig frem til en løsning, der altså betyder netværksskift allerede i december 2017.

Et af de gentagne kritikpunkter fra kunderne, overfor Plenti, har været netværket. Samtidigt har netværksudfordringerne, særligt uden for storbyerne, været den største årsag til udskiftning i kundedatabasen. Det har ITwatch tidligere skrevet.

- Nu kan du ikke længere få alt-inkluderet hos Plenti


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 gratis tips til din mobil.


Mere til historien

TDCs opkøb af Plenti blev annonceret den 11. september 2017. Prisen var 74 millioner kroner. TDC råder også over mobilbrands som Telmore og Fullrate samt hovedforretningen YouSee.

3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
3 har verdens højeste upload 

Ny analyse fra netværksanalyseselskabet Opensignal viser, at danske 3 har verdens højeste uploadhastighed.

(mere…)
Danskerne satte igen data-rekord

Nye tal viser, at danskerne endnu engang har sat nye rekorder i brugen af mobildata. Nyhedsbegivenheder og sport trækker.

(mere…)
3-direktør: Danmark har kun brug for to mobilnetværk

Tre landsdækkende mobilnetværk til 5,8 millioner mobilkunder er for meget, mener 3’s direktør.

(mere…)
5G har rundet skarpt hjørne hos 3 i Danmark

Data via en 5G-dataforbindelse er nu mere almindeligt end data via 3G, viser tal fra 3’s netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram