Nu kan Samsungs ubrugelige Bixby knap endelig slås fra

Bixby-knappen kan langt om længe slås fra på Galaxy S8, Galaxy S8+ og Galaxy Note 8.

Bixby

Bixby på Samsung telefon (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ og Galaxy Note 8 er lækre telefoner, men den dedikerede Bixby knap er både ubrugelig og irriterende på en gang.

Ubrugelig fordi Bixby tjenesten ikke er fuldt udrullet på dansk, og Samsungs Googles Now-efterligning,  Bixby Home, er ikke den store oplevelse. Irriterende fordi knappen ikke kan slås helt fra, eller ændres til en anden funktion.

Samsung kommer nu endelig brugere, der ikke ønsker Bixby, i møde. I stilhed rulles en opdatering ud gennem Galaxy Apps, der gør deaktivering af knappen muligt. Det skriver SamMobile. Desværre giver opdateringen ikke mulighed for, at vælge en anden funktion til knappen.

Opdateringen kan findes i Galaxy Apps > Mine apps > Update > Update all.

Vi har tidligere skrevet om, at Samsung arbejdede på en Bixby knap ændring, men nu er den altså begyndt at lande hos slutbrugerne.

RYGTE: Samsung arbejder på egen ’Face ID’ til Galaxy S9

Mere til historien

Samsung har store ambitioner med Bixby. Den digitale assistent skal ikke kun bo i telefonerne, men også implementeres i køleskabe, frysere og højtalere.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram