Nu kan Samsungs ubrugelige Bixby knap endelig slås fra

Bixby-knappen kan langt om længe slås fra på Galaxy S8, Galaxy S8+ og Galaxy Note 8.

Bixby

Bixby på Samsung telefon (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ og Galaxy Note 8 er lækre telefoner, men den dedikerede Bixby knap er både ubrugelig og irriterende på en gang.

Ubrugelig fordi Bixby tjenesten ikke er fuldt udrullet på dansk, og Samsungs Googles Now-efterligning,  Bixby Home, er ikke den store oplevelse. Irriterende fordi knappen ikke kan slås helt fra, eller ændres til en anden funktion.

Samsung kommer nu endelig brugere, der ikke ønsker Bixby, i møde. I stilhed rulles en opdatering ud gennem Galaxy Apps, der gør deaktivering af knappen muligt. Det skriver SamMobile. Desværre giver opdateringen ikke mulighed for, at vælge en anden funktion til knappen.

Opdateringen kan findes i Galaxy Apps > Mine apps > Update > Update all.

Vi har tidligere skrevet om, at Samsung arbejdede på en Bixby knap ændring, men nu er den altså begyndt at lande hos slutbrugerne.

- RYGTE: Samsung arbejder på egen ’Face ID’ til Galaxy S9

Mere til historien

Samsung har store ambitioner med Bixby. Den digitale assistent skal ikke kun bo i telefonerne, men også implementeres i køleskabe, frysere og højtalere.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram