Samsung arbejder på bedre Bixby

RYGTE: Bixby 2.0 er eftersigende på trapperne. Den digitale assistent vil komme med integration fra tredjepart. Stadig intet nyt om dansk-udgave.

Snart kan Bixby snakke med de apps, der allerede er på din Samsung telefon. Det skriver Android Central.

Samsung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Der er ikke meget, der tyder på, at Bixby 2.0 kan snakke dansk. (Foto: Samsung)

Samsung holder en konference for udviklere. Og det sker den 18. oktober. Ifølge rygterne vil sydkoreanerne præsentere Bixby 2.0 til eventen. Efter sigende vil Bixby 2.0 understøtte dybere integration med tredjepart.

Samsung Bixby taler nu i det meste af verden

Bixby kan allerede i dag snakke sammen med andre services. Eksempelvis er det muligt at ønske et musiknummer via Google Play Music. I fremtiden kan den integration altså blive bedre. Eksempelvis kan Google Assistant bestille mad via tredjeparts integration. Det skriver The Verge.

Samsung Galaxy S’erne – historien fra S til Galaxy S8

Rygterne siger indtil videre ikke noget omkring, hvorvidt Bixby 2.0 understøtter flere sprog. Indtil videre understøtter Samsungs assistent udelukkende koreansk og amerikansk engelsk. Og dansk er formodentlig heller ikke en prioritet for Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 test – Note er stadig total unik

Da Apple præsenterede Siri til iPhone 4S i 2011 var det uden mulighed for at snakke dansk til stemmeassistenten. Der skulle gå næsten fire år, før det blev muligt. Så mon ikke, der går et godt stykke tid inden Bixby slår sig løs og snakker på dansk.

Samsung digitale assistent kaldet Bixby fik en dårlig modtagelse, da den debuterede sammen med Galaxy S8 og S8+ i marts. For det første var Bixby kun tilgængelig i håndfuld lande. Derudover var det ikke muligt at omprogrammere den såkaldte Bixby-knap. Begge problemer har sydkoreanere fikset. Og nu tyder meget altså på, at Bixby 2.0 lover bod og bedring.

Mere til historien

Bixby er indtil videre tilgængelig på Samsung Galaxy Note 8, S8, S8+ og de kommende høretelefoner IconX.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram