Samsung arbejder på bedre Bixby

RYGTE: Bixby 2.0 er eftersigende på trapperne. Den digitale assistent vil komme med integration fra tredjepart. Stadig intet nyt om dansk-udgave.

Snart kan Bixby snakke med de apps, der allerede er på din Samsung telefon. Det skriver Android Central.

Samsung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Der er ikke meget, der tyder på, at Bixby 2.0 kan snakke dansk. (Foto: Samsung)

Samsung holder en konference for udviklere. Og det sker den 18. oktober. Ifølge rygterne vil sydkoreanerne præsentere Bixby 2.0 til eventen. Efter sigende vil Bixby 2.0 understøtte dybere integration med tredjepart.

Samsung Bixby taler nu i det meste af verden

Bixby kan allerede i dag snakke sammen med andre services. Eksempelvis er det muligt at ønske et musiknummer via Google Play Music. I fremtiden kan den integration altså blive bedre. Eksempelvis kan Google Assistant bestille mad via tredjeparts integration. Det skriver The Verge.

Samsung Galaxy S’erne – historien fra S til Galaxy S8

Rygterne siger indtil videre ikke noget omkring, hvorvidt Bixby 2.0 understøtter flere sprog. Indtil videre understøtter Samsungs assistent udelukkende koreansk og amerikansk engelsk. Og dansk er formodentlig heller ikke en prioritet for Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 test – Note er stadig total unik

Da Apple præsenterede Siri til iPhone 4S i 2011 var det uden mulighed for at snakke dansk til stemmeassistenten. Der skulle gå næsten fire år, før det blev muligt. Så mon ikke, der går et godt stykke tid inden Bixby slår sig løs og snakker på dansk.

Samsung digitale assistent kaldet Bixby fik en dårlig modtagelse, da den debuterede sammen med Galaxy S8 og S8+ i marts. For det første var Bixby kun tilgængelig i håndfuld lande. Derudover var det ikke muligt at omprogrammere den såkaldte Bixby-knap. Begge problemer har sydkoreanere fikset. Og nu tyder meget altså på, at Bixby 2.0 lover bod og bedring.

Mere til historien

Bixby er indtil videre tilgængelig på Samsung Galaxy Note 8, S8, S8+ og de kommende høretelefoner IconX.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram