Nintendo annoncerer Animal Crossing til Android og iOS

Nintendo er klar til at lancere det populære spil Animal Crossing til mobiltelefoner i november måned

Animal Crossing Pocket Camp (Foto: Nintendo)

Nintendo har et kæmpe katalog af spiltitler, og vi har tidligere set, at de har lanceret både Pokémon Go og Super Mario Run til mobiltelefoner. Nu er Nintendo så klar til at lancere endnu en populær titel til både Android og iOS – nemlig Animal Crossing Pocket Camp

Efter kæmpesuccesen med Pokemon Go er det ikke underligt, at Nintendo lancerer flere af deres populære titler på mobiltelefoner. Geek.com skriver, at Nintendo har lavet en aftale med de japanske mobilspilfirma DeNa om at lancere fem apps. De har allerede lanceret Super Mario Run, besked-app’en miitomo og strategispillet Fire Emblem Heroes. Pokemon Go tæller ikke med i det regnskab, da det er udviklet af firmaet Niantic.

Pokémon Go – hvad blev der af dillen? (1 år efter)

En verden af nuttede dyr

I Animal Crossing spillene flytter du ind i en by befolket af forskellige dyr. I spillet opbygger du venskaber med indbygerne, høster frugt, tager på fisketur, fange insekter, dekorere dit hus og et væld af andre aktiviteter. På én gang lyder det banalt og mærkeligt, men spillet er blevet populært, fordi det nuttede univers langsomt suger spilleren ind i dets verden.

Super Mario Run klar til download på Android

Bestyr dit eget campingsted

9to5Google skriver, at mobiludgaven af Animal Crossing vil være tilgængelig om en måned. Spillet har fået titlen Animal Crossing Pocket Camp, og her skal du bestyre din egen campingsted. Du advancerer i spillet ved at besøge forskellige rekreative steder, hvor du kan hjælpe dyrene og udbygge stederne ved at tilføje nye wellness features som f.eks. en pool o.lign. Spillets mål er at gøre din campingsted så lækkert og attraktivt som muligt.

Du kan forudregistrere dig spillet

Mikro-transaktioner

Spillet indeholder mikro-transaktioner, hvor du kan købe spilmønterne “Leaf Ticket” for rigtige penge. Du kan bruge dine Leaf Tickets til at købe materialer til at bygge med eller øge hastigheden på tiden i spillet. Det er muligt at optjene Leaf Tickets ved bare at spille det, men som i de fleste moderne spil, er det altså muligt, at skyde genvej for rigtige penge.

Mere til historien

Nintendo har ikke annonceret en endelig lanceringsdato for Animal Crossing Pocket Camp. Men vi ved med sikkerhed, at spillet ukkommer i november. Du kan allerede forudregistrere dig til spillet på Nintendos hjemmeside

 

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nintendo brager igennem med Zelda på Switch

Salget af Nintendo Switch går forrygende - godt hjulpet godt på vej af Zelda i Switch-versionen.

(mere…)
Nintendo Switch 2 kan se dagens lys i starten af 2024

Rygterne svirrer om anden generation af den populære Nintendo Switch konsol.

(mere…)
Nintendo Switch-efterfølger er måske klar i starten af 2024

Nintendo Switch har stor succes og mange venter spændt på efterfølgeren, der ifølge rygterne er på vej.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram