Lang ventetid på Pixel 2 XL

RYGTE: Pixel 2 XL bliver først tilgængelig til midten af november. Den normale Pixel er klar til salg måneden før.  

Snart vil Google løftet sløret for sine nyeste skud på Pixel-stammen. Men ivrige Google-fans skal vente på at omklamre telefonerne. Det skriver Venture Beat.

Utålmodige Google-fans kan få lillebror Pixel 2 i midten af oktober. (Foto: Venture Beat)

Ifølge rygterne starter slaget af Pixel 2 XL først den 15. november. Altså mere end en måned efter den forventede annoncering den 4. oktober. Er man utålmodig og villig til at acceptere en mindre skærm, så bliver Pixel 2 eftersigende sat til salg 19. oktober.

Her er specifikationer på Google Pixel 2 og Pixel 2 XL

Pixel 2 XL skal blandt andre konkurrere med Apples iPhone X, der lander i butikkerne 3. november. Og det bliver ikke kun lanceringstidspunktet, som de to har til fælles. Priserne kommer efter alt at dømme også til at ligge i samme boldgade. Den dyreste Pixel 2 XL kommer nemlig til at stå i 949 amerikanske dollars. For den sjat moneter får køberen 128 GB lagerplads.

iPhone X starter ved 999 dollars eller 8.899 kroner for 64 GB. Men prisen bliver ikke den eneste fællesnævner for de to smartphones.

Google Pixel 2 XL bliver dyr og får ny farve-kombination

Skærmen på Pixel 2 XL vil eftersigende blive med minimal-ramme, som det ses på Samsungs Galaxy S8 og Apples kommende iPhone X. Og ligesom de to konkurrenter vil skærmen også bue mod kanten. På nuværende tidspunkt er det usikkert, hvilken skærmtype som Pixel 2 XL bliver udstyret med. Forgængeren var med AMOLED, så mon ikke det bliver tilfældet igen i år.

Og lighederne hører ikke op ved skærmen. For Pixel 2 XL bliver som mange andre af 2017’s mobileflagskibe udstyret med to bagsidekameraer. Hvordan Google vil udnytte dem er dog uvist, men du kan blive klogere på mulighederne her.

Mere til historien

Googles event den 4. oktober vil også byde på andet end Pixel-telefoner. Rygterne siger, at Google præsenterer sit bud på højtaler, bærbar og VR-headset.

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram