Lang ventetid på Pixel 2 XL

RYGTE: Pixel 2 XL bliver først tilgængelig til midten af november. Den normale Pixel er klar til salg måneden før.  

Snart vil Google løftet sløret for sine nyeste skud på Pixel-stammen. Men ivrige Google-fans skal vente på at omklamre telefonerne. Det skriver Venture Beat.

Utålmodige Google-fans kan få lillebror Pixel 2 i midten af oktober. (Foto: Venture Beat)

Ifølge rygterne starter slaget af Pixel 2 XL først den 15. november. Altså mere end en måned efter den forventede annoncering den 4. oktober. Er man utålmodig og villig til at acceptere en mindre skærm, så bliver Pixel 2 eftersigende sat til salg 19. oktober.

Her er specifikationer på Google Pixel 2 og Pixel 2 XL

Pixel 2 XL skal blandt andre konkurrere med Apples iPhone X, der lander i butikkerne 3. november. Og det bliver ikke kun lanceringstidspunktet, som de to har til fælles. Priserne kommer efter alt at dømme også til at ligge i samme boldgade. Den dyreste Pixel 2 XL kommer nemlig til at stå i 949 amerikanske dollars. For den sjat moneter får køberen 128 GB lagerplads.

iPhone X starter ved 999 dollars eller 8.899 kroner for 64 GB. Men prisen bliver ikke den eneste fællesnævner for de to smartphones.

Google Pixel 2 XL bliver dyr og får ny farve-kombination

Skærmen på Pixel 2 XL vil eftersigende blive med minimal-ramme, som det ses på Samsungs Galaxy S8 og Apples kommende iPhone X. Og ligesom de to konkurrenter vil skærmen også bue mod kanten. På nuværende tidspunkt er det usikkert, hvilken skærmtype som Pixel 2 XL bliver udstyret med. Forgængeren var med AMOLED, så mon ikke det bliver tilfældet igen i år.

Og lighederne hører ikke op ved skærmen. For Pixel 2 XL bliver som mange andre af 2017’s mobileflagskibe udstyret med to bagsidekameraer. Hvordan Google vil udnytte dem er dog uvist, men du kan blive klogere på mulighederne her.

Mere til historien

Googles event den 4. oktober vil også byde på andet end Pixel-telefoner. Rygterne siger, at Google præsenterer sit bud på højtaler, bærbar og VR-headset.

Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Mens vi venter på OnePlus Nord 3

Nye billeder og detaljer om OnePlus Nord 3 er i omløb. Her er, hvad vi ved før præsentationen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram