Fra i dag kan iPhone X endelig forudbestilles

7

Dette års mest ventede iPhone-model, iPhone X, kan nu forudbestilles. Den egentlige salgsstart er om en uge.

iPhone X og Apple Watch Series 3
iPhone X og Apple Watch Series 3 med trådløs opladning (Foto: Apple)

Tilbage i september offentliggjorde Apple tre nye iPhone-modeller, hvoraf iPhone 8 og iPhone 8 Plus begge for længst er kommet i handlen.

Både iPhone 8 og iPhone 8 Plus er gode telefoner, men i år er iPhone X den absolut mest interessante. iPhone 8 Plus klarede sig ganske fornuftigt i vores anmeldelse, hvor særligt kameraet imponerede. På iPhone X kan du også glæde dig til kameraet.

TEST: iPhone 8 Plus – kameraet slår alt jeg hidtil har prøvet

Den særlige iPhone X, Apples specielle jubilæumsmodel, er klar til forudbestilling nu. Mens du skal vente endnu en uge før den lander på hylderne i de første lande, hvor Danmark altså er blandt. Den officielle salgsstart i Danmark på iPhone X er 3. november 2017.

Her er forskellene på iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Der er ingen tvivl om, at iPhone X er en dyr sag. For modellen med mindst hukommelse (64 GB intern hukommelse) skal du betale 8.899 kroner uden abonnement, men du skal finde hele 10.249 kroner, hvis du ønsker modellen med 256 GB intern hukommelse.

Trods den dyre pris så er teleselskaberne sikre på, at Apple endnu engang har skabt en succes. Og da mange danskere køber deres mobiler på afbetaling, vil prisen derfor ikke være så meget højere om måneden.

Farvevarianterne bliver Sølv og Space Grey.

iPhone X – det er prisen for 10-års iPhonen i Danmark

Video: iPhone X eller iPhone 8 valg!

Mere til historien

Det er ikke kun Apple, der kan glæde sig til at iPhone X formentlig bliver en stor succes. Også Samsung ventes, at kunne tjene mange penge på iPhone X-salget. Grunden til dette er, at iPhone X er med mange Samsung-komponenter.

Læs også:
 – Forudbestillinger af iPhone X kan blive 50 mio. eksemplarer
 – iPhone X er dyr at producere

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer