Apple undersøger batteriproblemer på iPhone 8 Plus

To iPhone 8 Plus-ejere har delt billeder af telefoner med mulige batteriproblemer. Apple bekræfter, at man undersøger sagen.

Mobil-batterier kan være farlige på flere måder. Det fandt Samsung ud af sidste år. Derfor tager Apple det også meget seriøst, når to kunder har oplevet potentielle problemer med batteriet i deres iPhone 8 Plus. Det skriver Apple-sitet MacRumors.

iPhone oplader

Den taiwanesiske kvinder bruger eftersigende den originale oplader (Foto: MereMobil.dk)

­

iPhone 8 og 8 Plus slår alle andre i ny kameratest

Salget af iPhone 8 og 8 Plus startede verden over den 22 september. Og ikke lang tid efter skrev en taiwaner på Twitter, at hendes iPhone 8 Plus havde åbnet sig selv i kanten, da hun havde satte opladerstikket i. Ifølge kvinden selv brugte hun den medfølgende oplader.

I Japan fandt en lignende episode sted. Igen var der tale om en iPhone 8 Plus, hvor skærmen havde adskilt sig fra telefonens kabinet.

– iPhone 8 og iPhone 8 Plus – her er de

Begge tilfælde tyder på, batteriet har udvidet sig. De udvidede batterier har så presset skærmen ud af telefonens kabinet. Og det er netop det, som Apple er i gang med at efterforske. Til MacRumors siger en Apple-talskvinde, at “Vi (Apple, red.) er opmærksomme på det og undersøger det.”

Indtil videre er det kun tale om to isolerede tilfælde. iPhone 8 Plus ejere skal altså næppe være bange. Desuden er oppustede batterier udtryk for, at batterierne forhindrede en mulig eksplosion. De har nemlig udvidet sig langsomt i stedet for at eksplodere.

Sidste års iPhone 7 havde også problemer, men her var der tale om enkeltstående tilfælde. Apple tager det dog seriøst. Måske fordi Samsungs salg blev svækket af Note 7, og dens tendenser til at antænde spontant.

– Så stort er batteriet i iPhone X

iPhone 8 Plus har et lithium-ion-batteri på 2.691 mAh. Det er altså en anelse mindre end iPhone 7 Plus, der lå på 2.900 mAh. Det rapporterer Digital Trends.

Mere til historien

Ifølge The Next Web er leverandøren af batterierne til iPhone 8 og 8 Plus samme producent, som leverede batterierne til Samsung Galaxy Note 7.

HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
iPhone 16-serien får A18-chip

Rygte: Et læk antyder at fire iPhones, der kommer i september, vil have den nye A18-chip.

(mere…)
Nyd ferien og sæt din iPhone på SMS-feriesvar

TIP: Sådan sætter du din iPhone på SMS-autosvar, når du holder ferie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram