Apple undersøger batteriproblemer på iPhone 8 Plus

To iPhone 8 Plus-ejere har delt billeder af telefoner med mulige batteriproblemer. Apple bekræfter, at man undersøger sagen.

Mobil-batterier kan være farlige på flere måder. Det fandt Samsung ud af sidste år. Derfor tager Apple det også meget seriøst, når to kunder har oplevet potentielle problemer med batteriet i deres iPhone 8 Plus. Det skriver Apple-sitet MacRumors.

iPhone oplader

Den taiwanesiske kvinder bruger eftersigende den originale oplader (Foto: MereMobil.dk)

­

- iPhone 8 og 8 Plus slår alle andre i ny kameratest

Salget af iPhone 8 og 8 Plus startede verden over den 22 september. Og ikke lang tid efter skrev en taiwaner på Twitter, at hendes iPhone 8 Plus havde åbnet sig selv i kanten, da hun havde satte opladerstikket i. Ifølge kvinden selv brugte hun den medfølgende oplader.

I Japan fandt en lignende episode sted. Igen var der tale om en iPhone 8 Plus, hvor skærmen havde adskilt sig fra telefonens kabinet.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus – her er de

Begge tilfælde tyder på, batteriet har udvidet sig. De udvidede batterier har så presset skærmen ud af telefonens kabinet. Og det er netop det, som Apple er i gang med at efterforske. Til MacRumors siger en Apple-talskvinde, at “Vi (Apple, red.) er opmærksomme på det og undersøger det.”

Indtil videre er det kun tale om to isolerede tilfælde. iPhone 8 Plus ejere skal altså næppe være bange. Desuden er oppustede batterier udtryk for, at batterierne forhindrede en mulig eksplosion. De har nemlig udvidet sig langsomt i stedet for at eksplodere.

Sidste års iPhone 7 havde også problemer, men her var der tale om enkeltstående tilfælde. Apple tager det dog seriøst. Måske fordi Samsungs salg blev svækket af Note 7, og dens tendenser til at antænde spontant.

Så stort er batteriet i iPhone X

iPhone 8 Plus har et lithium-ion-batteri på 2.691 mAh. Det er altså en anelse mindre end iPhone 7 Plus, der lå på 2.900 mAh. Det rapporterer Digital Trends.

Mere til historien

Ifølge The Next Web er leverandøren af batterierne til iPhone 8 og 8 Plus samme producent, som leverede batterierne til Samsung Galaxy Note 7.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram