Apple undersøger batteriproblemer på iPhone 8 Plus

13

To iPhone 8 Plus-ejere har delt billeder af telefoner med mulige batteriproblemer. Apple bekræfter, at man undersøger sagen.

Mobil-batterier kan være farlige på flere måder. Det fandt Samsung ud af sidste år. Derfor tager Apple det også meget seriøst, når to kunder har oplevet potentielle problemer med batteriet i deres iPhone 8 Plus. Det skriver Apple-sitet MacRumors.

iPhone oplader
Den taiwanesiske kvinder bruger eftersigende den originale oplader (Foto: MereMobil.dk)

­

iPhone 8 og 8 Plus slår alle andre i ny kameratest

Salget af iPhone 8 og 8 Plus startede verden over den 22 september. Og ikke lang tid efter skrev en taiwaner på Twitter, at hendes iPhone 8 Plus havde åbnet sig selv i kanten, da hun havde satte opladerstikket i. Ifølge kvinden selv brugte hun den medfølgende oplader.

I Japan fandt en lignende episode sted. Igen var der tale om en iPhone 8 Plus, hvor skærmen havde adskilt sig fra telefonens kabinet.

– iPhone 8 og iPhone 8 Plus – her er de

Begge tilfælde tyder på, batteriet har udvidet sig. De udvidede batterier har så presset skærmen ud af telefonens kabinet. Og det er netop det, som Apple er i gang med at efterforske. Til MacRumors siger en Apple-talskvinde, at “Vi (Apple, red.) er opmærksomme på det og undersøger det.”

Indtil videre er det kun tale om to isolerede tilfælde. iPhone 8 Plus ejere skal altså næppe være bange. Desuden er oppustede batterier udtryk for, at batterierne forhindrede en mulig eksplosion. De har nemlig udvidet sig langsomt i stedet for at eksplodere.

Sidste års iPhone 7 havde også problemer, men her var der tale om enkeltstående tilfælde. Apple tager det dog seriøst. Måske fordi Samsungs salg blev svækket af Note 7, og dens tendenser til at antænde spontant.

– Så stort er batteriet i iPhone X

iPhone 8 Plus har et lithium-ion-batteri på 2.691 mAh. Det er altså en anelse mindre end iPhone 7 Plus, der lå på 2.900 mAh. Det rapporterer Digital Trends.

Mere til historien

Ifølge The Next Web er leverandøren af batterierne til iPhone 8 og 8 Plus samme producent, som leverede batterierne til Samsung Galaxy Note 7.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer