iPhone 7 Plus gået op i røg

0

En video viser, at en iPhone 7 Plus er gået op i røg. Er der tale om et enkeltstående tilfælde eller en ny skandale? Apple er på sagen.

iPhone 7 Plus brudt i brand (Foto: Twitter)
iPhone 7 Plus brudt i brand (Foto: Twitter)

Samsung oplevede hvad der nok bedst kan betegnes, som en mobilproducents mareridt, med Galaxy Note 7. Fejlen blev dog fundet og batterierne var grunden.

 – Tidslinje: Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

En video på Twitter vil nu have det til at fremgå, at iPhone 7 Plus er ramt af samme problem. Det skriver The Next Web.

På videoen ses det tydeligt, at det ryger fra iPhone 7 Plus-telefonen. Og nogle billeder, der er taget få minutter senere viser, at telefonen også har pådraget sig brandskader.

iPhone 7 Plus brudt i brand (Foto: Twitter)
iPhone 7 Plus brudt i brand (Foto: Twitter)

Videoen er uploadet på Twitter torsdag den 23. februar 2017 og har fået en masse respons. Apple er derfor blevet opmærksomme på sagen og har også overfor Mashable udtalt, at de er i kontakt med kunden og ser nærmere på sagen. Det skriver Tek.no.

 – Apple Pay nærmer sig Danmark – Tyskland på vej

Ejeren af telefonen fortæller også til Mashable, at telefonen ikke var i brug da den pludselig begyndte at ryge. Den lå på en kommode og var ved at blive opladet.

Der er nogle brugere, som har kommenteret videoen på Twitter, som påpeger telefonen har benyttet et særligt cover med flydende materiale på indersiden og indikeret, at det kan være grunden. Der foreligger dog intet bevis for dette.

Det er derfor endnu uvist, hvad der er skyld i telefonen er blevet overophedet. Der er ikke dukket oplysninger op om lignende hændelser fra andre iPhone 7 Plus-enheder.

 – Analytikere mener Apple fremskynder iPhone 8

Vi afventer derfor om Apple kommer med en eventuel officiel udtalelse omkring dette.

Du kan se videoen i linket herunder.

https://twitter.com/briannaolivas_/status/834556234166448128

Mere til historien

Det rygtes, at Apple inden længe vil offentliggøre en iPhone SE med 128 GB intern hukommelse. Dette er endnu ikke bekræftet af Apple.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer