Batteriet var synderen i Note 7-katastrofen

0

Mandag den 23. januar 2017 vil Samsung fremlægge resultatet af deres undersøgelser. Men kilde oplyser, at batteriet årsagen til problemerne.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung vil mandag den 23. januar fremlægge resultatet af deres omfattende undersøgelser af, hvorfor Galaxy Note 7-enheder brød i brand eller eksploderede.

 – Samsung udskyder Note 7-forklaring

Men allerede nu har en kilde oplyst til nyhedsbureauet Reuters, at synderen var batteriet. Det skriver Business.dk.

Ifølge kilden har Samsung kunne genskabe problemerne og dermed kunne udelukke, at de skyldes designet af telefonen. Dette har tidligere været ”mistænkt”, da det måske gav for lidt plads til komponenterne. Softwaren har også være i søgelyset.

Batteriet har hele tiden været mistænkt. Til Galaxy Note 7 fik Samsung produceret batterier af en række forskellige fabrikanter. Eksperter mener, at det pres der er på producenterne for at kunne følge med i efterspørgslen har betydet, at de har slækket på kvalitetskontrollen.

 – Samsung Galaxy Note 7 forbydes på fly

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri, forside

Fandt hurtigt fejlen… Troede de

Efter første tilbagekaldelse troede Samsung, at de havde fundet fejlen.

De mente den lå hos en af producenterne (datterselskabet Samsung SDI Co), men efter batterierne blev udskiftet til nogle fra andre producenter og problemerne fortsatte. Ja så blev mystikken endnu større.

Det er utrolig vigtigt, at Samsung finder fejlen. Både for dem selv og mobilkøberne. Dermed er det også nemmere, at skabe tryghed om, at fejlen ikke vil kunne gentage sig. Det påpeger flere eksperter og analytikere.

 – Tidslinje: Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Tilbagetrækningen af de 2,5 millioner telefoner kostede Samsung et tab på 5,1 milliarder dollars over tre kvartaler, ifølge Samsungs egne tal.

Samsung har ikke ville kommentere hverken på datoen eller resultaterne over for Reuters.

MereMobil.dk følger selvfølgelig nøje med i, hvornår Samsung offentliggør deres resultater af de mange undersøgelser.

Mere til historien

Det rygtes, at Samsung i 2017 vil lancere både Galaxy S8 og Galaxy Note 8. Samsung har dog ikke kommenteret på de mange rygter.

Læs også:
Samsung Galaxy S8 – flere billeder er dukket op

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer