Skal du have én af de nye iPhones?

23

AFSTEMNING: Apple er på vej med tre nye iPhones, som rammer butikkerne i september og november. Skal du have en af disse nye modeller?

Apple har, helt som ventet, afsløret tre nye iPhone-modeller. De hedder, som forudsagt, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X (udtales iPhone 10).

Særligt iPhone 8 og iPhone 8 Plus er opgraderinger af de tidligere modeller. Den største nyhed er Apples særlige jubilæums-model iPhone X.

iPhone X – alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

Afgiv din stemme her

Over 10.000 kroner for en ny iPhone

iPhone afstemning
iPhone afstemning

Ønsker du den helt store hukommelsesvariant af flagskibet, iPhone X, så skal der dog betales mere end 10.000 kroner ved ”kasse 1”. I hvert fald hvis du køber telefonen kontant, men det er der mange som ikke gør. Hvad de mange afdragsordninger, som teleselskaberne tilbyder, gør ved prisen, er lige nu uklart.

Selvom iPhone X er det nye Apple-flagskib, så byder også iPhone 8 og iPhone 8 Plus på nogle opgraderinger. Dette inkluderer blandt andet stærkere processor, trådløs opladning, glasbagside og forbedringer i kameraet.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus lander i handlen allerede fredag den 22. september 2017, men kan forudbestilles fra fredag den 15. september 2017.

iPhone 8 og 8 Plus dansk pris og tilgængelighed

Er du mere til iPhone X, så skal du væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Den kommer i handlen fredag den 3. november, mens forudbestilling bliver mulig fra fredag den 27. oktober 2017.

iPhone X – det er prisen for 10-års iPhonen i Danmark

Skal din iPhone på museum?

Mere til historien

I forbindelse med offentliggørelsen af de nye iPhone-modeller, så har Apple også reduceret i priserne på de tidligere modeller. Se hvad iPhone 7 og iPhone 7 Plus koster nu.

Læs også:
Her er forskellene på iPhone X, 8 og 8 Plus

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer