Skal du have én af de nye iPhones?

AFSTEMNING: Apple er på vej med tre nye iPhones, som rammer butikkerne i september og november. Skal du have en af disse nye modeller?

Apple har, helt som ventet, afsløret tre nye iPhone-modeller. De hedder, som forudsagt, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X (udtales iPhone 10).

Særligt iPhone 8 og iPhone 8 Plus er opgraderinger af de tidligere modeller. Den største nyhed er Apples særlige jubilæums-model iPhone X.

iPhone X – alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

Afgiv din stemme her

[polldaddy poll=”9829081″]

Over 10.000 kroner for en ny iPhone

iPhone afstemning

iPhone afstemning

Ønsker du den helt store hukommelsesvariant af flagskibet, iPhone X, så skal der dog betales mere end 10.000 kroner ved ”kasse 1”. I hvert fald hvis du køber telefonen kontant, men det er der mange som ikke gør. Hvad de mange afdragsordninger, som teleselskaberne tilbyder, gør ved prisen, er lige nu uklart.

Selvom iPhone X er det nye Apple-flagskib, så byder også iPhone 8 og iPhone 8 Plus på nogle opgraderinger. Dette inkluderer blandt andet stærkere processor, trådløs opladning, glasbagside og forbedringer i kameraet.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus lander i handlen allerede fredag den 22. september 2017, men kan forudbestilles fra fredag den 15. september 2017.

iPhone 8 og 8 Plus dansk pris og tilgængelighed

Er du mere til iPhone X, så skal du væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Den kommer i handlen fredag den 3. november, mens forudbestilling bliver mulig fra fredag den 27. oktober 2017.

iPhone X – det er prisen for 10-års iPhonen i Danmark

Skal din iPhone på museum?

Mere til historien

I forbindelse med offentliggørelsen af de nye iPhone-modeller, så har Apple også reduceret i priserne på de tidligere modeller. Se hvad iPhone 7 og iPhone 7 Plus koster nu.

Læs også:
Her er forskellene på iPhone X, 8 og 8 Plus

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram