Sikkerhedsopdateringer til Nexus 5X og Nexus 6P forlænges

0

KORT NYT: Google forlænger nu perioden, hvor de udsender sikkerhedsopdateringer til modellerne Nexus 5X og Nexus 6P.

Nexus 6P og Nexus 5X
Nexus 6P og Nexus 5X

Det virker til, at Google har gode nyheder til ejere af Nexus 6P eller Nexus 5X. De har angiveligt valgt, at forlænge deres ”minimums opdaterings- og supportperiode” på disse to enheder med et par måneder.

 – Google vil opdatere Nexus-enhederne hver måned

Da Google begyndte med de særskilte sikkerhedsopdateringer var meldingen, at Nexus-serien ville få Android-opdateringer i to år, samt tre år med de månedlige sikkerhedsopdateringer. Det skriver Android Central.

Men nu forlyder det altså, at Google har besluttet, at udsende sikkerhedsopdateringer til Nexus 6P og Nexus 5X frem til november 2018. Det er to måneder længere end oprindeligt planlagt.

 – Google vil nu sikkerhedscertificere Android-telefoner

Det ventes dog ikke, at Nexus 6P og Nexus 5X vil blive opdateret til næste års store Android-opdatering, som måske får navnet Android P. Nexus 6P og Nexus 5X ventes altså ikke at få flere store Android-opdateringer efter Android 8.0 Oreo.

Mere til historien

Android-producenterne udsender desværre sjældent sikkerhedsopdateringerne hver eneste måned. Tidligere har meldingen været, at det var for krævende. Nokia er den eneste producent, som pt. har haft fornuftigt held med disse opdateringer – og endda udsendt før Google selv til nogle enheder.

Læs også:
Sikkerhedsfirma: Sikkerhedstruslen mod Android bliver kun værre

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer