Google vil opdatere Nexus-enhederne hver måned

Hver måned vil Google udsende sikkerhedsopdateringer til Nexus-enhederne.

Nexus GoogleNexus telefoner og tablets fra Google modtager, som de første, nye udgivelser af Android-systemet, men fremover kommer der flere mindre opdateringer, som primært vil fokusere på sikkerhedsaspekterne omkring enhederne. Det skriver Google på den officielle Android-blog.

Over de seneste tre år har Google hver måned informeret producenter af Android-enheder om sikkerhedsproblemer, så producenterne har haft mulighed for at holde deres produkter sikre.

Denne viden bruger Google nu også selv. På månedsbasis sendes fremover sikkerhedsopdateringer til Nexus-produkterne via OTA (Over The Air Update).

Følgende enheder er med på opdateringslisten: Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7, Nexus 9, Nexus 10 og Nexus Player. Rettelserne sendes desuden ud til offentligheden via Android Open Source Project.

Nexus opdateres i mindst to år

Nexus enhederne lover Google at holde opdateret med store Android-udgivelser i minimum to år. Sikkerhedsrettelser skal køberne af et Nexus-produkt forvente at modtage i op til tre år, regnet fra det tidspunkt hvor enheden er gjort tilgængelig af Google, og altså ikke regnet fra købsdatoen.

Android er, ifølge Google, open source, hvilket betyder, at alle har muligheden for at kigge ind i systemet, og deltage i at identificere potentielle sikkerhedsrisici. Det er med til, at gøre platformen stærkere, mener Google.

Dette er fulgt op af et såkaldt ”Security Rewards Program” som belønner de udviklere, der investerer tid i, at påpege og eventuelt løse forskellige sikkerhedsproblemer. Der betales op til 8.000 dollars per sikkerhedsfejl der findes og rapporteres.

Samsung vil ikke længere blokere Windows Update

Mere til historien

Samsung annoncerede fornyligt, at de til Galaxy-enhederne vil frigive månedlige sikkerhedsopdateringer. Samsung beskriver ikke hvilke Galaxy-produkter, der er kvalificeret til disse opdateringer eller hvor længe man kan forvente at modtage dem.

Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 18

LISTE: I efteråret kommer iOS 18 med mange nye funktioner og forbedringer. Se hvilke iPhone-modeller, kan opdateres til iOS 18.

(mere…)
Den store iPhone-opdatering afsløres i dag – sådan ser du med

SE LIVE: Apple afholder i aften event, hvor de giver et smugkig på den nye iOS 18, opdateringen til iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram