Samsung Galaxy Note 8 nu til salg i Danmark

Det nye flagskib fra Note-serien, Galaxy Note 8, er nu landet i handlen i de danske butikker og kan købes fra i dag.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Efterfølgeren til den katastroferamte Samsung Galaxy Note 7 hedder Galaxy Note 8. Den er nu klar til salg på det danske marked og lander i butikker rundt i det danske land i dag.

 – Samsung Galaxy Note 8 – her er den

Trods sidste års problematik med Galaxy Note 7 ser det ikke ud til, at have påvirket hverken salg eller interesse fra mobilkøberne.

Og forventningerne til salget af Galaxy Note 8 er store – både i Danmark og resten af verden. I USA har Samsung sat pre-order rekord og er den mest forudbestilte Note-telefon nogensinde. Samsung har dog ikke oplyst, hvor mange eksemplarer der er forudbestilt.

Dermed ser det også ud til, at det er et realistisk mål Samsung har sat sig. De forventer nemlig, at Galaxy Note 8 vil sælge bedre end Galaxy Note 5, som pt. er den mest solgte Galaxy Note-telefon. Der er solgt 11 millioner eksemplarer af Galaxy Note 5 siden den blev offentliggjort i 2015.

De danske teleselskaber har også store forventninger til Galaxy Note 8.

 – Samsung Galaxy Note 8 brillerer med hidtil bedste skærm

Det første kig på Galaxy Note 8

64 GB hukommelse

Samsung Galaxy Note 8 kommer i handlen herhjemme i varianten med 64 GB intern hukommelse og 6 GB RAM. Den bliver tilgængelig i farverne sort og guld. Samsung oplyser dog til MereMobil.dk, at den blå variant formentlig også vil blive lanceret på et senere tidspunkt.

Galaxy Note 8 har en vejledende pris på 7.749 kroner uden abonnement.

Mere til historien

De ”hardcore” Note-fans har formentlig allerede forudbestilt deres eksemplar i løbet af de seneste uger. Forudbestilte man Galaxy Note 8 medfulgte der en Samsung DeX dockingstation. Denne medfølger ikke længere efter den officielle salgsstart er startet.

Læs også:
Ridse-, bøje- og ildtest af Samsung Galaxy Note 8

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram