Samsung Galaxy Note 8 nu til salg i Danmark

2

Det nye flagskib fra Note-serien, Galaxy Note 8, er nu landet i handlen i de danske butikker og kan købes fra i dag.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Efterfølgeren til den katastroferamte Samsung Galaxy Note 7 hedder Galaxy Note 8. Den er nu klar til salg på det danske marked og lander i butikker rundt i det danske land i dag.

 – Samsung Galaxy Note 8 – her er den

Trods sidste års problematik med Galaxy Note 7 ser det ikke ud til, at have påvirket hverken salg eller interesse fra mobilkøberne.

Og forventningerne til salget af Galaxy Note 8 er store – både i Danmark og resten af verden. I USA har Samsung sat pre-order rekord og er den mest forudbestilte Note-telefon nogensinde. Samsung har dog ikke oplyst, hvor mange eksemplarer der er forudbestilt.

Dermed ser det også ud til, at det er et realistisk mål Samsung har sat sig. De forventer nemlig, at Galaxy Note 8 vil sælge bedre end Galaxy Note 5, som pt. er den mest solgte Galaxy Note-telefon. Der er solgt 11 millioner eksemplarer af Galaxy Note 5 siden den blev offentliggjort i 2015.

De danske teleselskaber har også store forventninger til Galaxy Note 8.

 – Samsung Galaxy Note 8 brillerer med hidtil bedste skærm

Det første kig på Galaxy Note 8

64 GB hukommelse

Samsung Galaxy Note 8 kommer i handlen herhjemme i varianten med 64 GB intern hukommelse og 6 GB RAM. Den bliver tilgængelig i farverne sort og guld. Samsung oplyser dog til MereMobil.dk, at den blå variant formentlig også vil blive lanceret på et senere tidspunkt.

Galaxy Note 8 har en vejledende pris på 7.749 kroner uden abonnement.

Mere til historien

De ”hardcore” Note-fans har formentlig allerede forudbestilt deres eksemplar i løbet af de seneste uger. Forudbestilte man Galaxy Note 8 medfulgte der en Samsung DeX dockingstation. Denne medfølger ikke længere efter den officielle salgsstart er startet.

Læs også:
Ridse-, bøje- og ildtest af Samsung Galaxy Note 8

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer