Samsung Galaxy Note 8 nu til salg i Danmark

Det nye flagskib fra Note-serien, Galaxy Note 8, er nu landet i handlen i de danske butikker og kan købes fra i dag.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Efterfølgeren til den katastroferamte Samsung Galaxy Note 7 hedder Galaxy Note 8. Den er nu klar til salg på det danske marked og lander i butikker rundt i det danske land i dag.

 - Samsung Galaxy Note 8 - her er den

Trods sidste års problematik med Galaxy Note 7 ser det ikke ud til, at have påvirket hverken salg eller interesse fra mobilkøberne.

Og forventningerne til salget af Galaxy Note 8 er store – både i Danmark og resten af verden. I USA har Samsung sat pre-order rekord og er den mest forudbestilte Note-telefon nogensinde. Samsung har dog ikke oplyst, hvor mange eksemplarer der er forudbestilt.

Dermed ser det også ud til, at det er et realistisk mål Samsung har sat sig. De forventer nemlig, at Galaxy Note 8 vil sælge bedre end Galaxy Note 5, som pt. er den mest solgte Galaxy Note-telefon. Der er solgt 11 millioner eksemplarer af Galaxy Note 5 siden den blev offentliggjort i 2015.

De danske teleselskaber har også store forventninger til Galaxy Note 8.

 - Samsung Galaxy Note 8 brillerer med hidtil bedste skærm

Det første kig på Galaxy Note 8

64 GB hukommelse

Samsung Galaxy Note 8 kommer i handlen herhjemme i varianten med 64 GB intern hukommelse og 6 GB RAM. Den bliver tilgængelig i farverne sort og guld. Samsung oplyser dog til MereMobil.dk, at den blå variant formentlig også vil blive lanceret på et senere tidspunkt.

Galaxy Note 8 har en vejledende pris på 7.749 kroner uden abonnement.

Mere til historien

De ”hardcore” Note-fans har formentlig allerede forudbestilt deres eksemplar i løbet af de seneste uger. Forudbestilte man Galaxy Note 8 medfulgte der en Samsung DeX dockingstation. Denne medfølger ikke længere efter den officielle salgsstart er startet.

Læs også:
-
Ridse-, bøje- og ildtest af Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram