Ridse-, bøje- og ildtest af Samsung Galaxy Note 8

YouTuber “JerryRigEverything” har undersøgt, hvor solid Samsung Galaxy Note 8 er. Se den blive testet på diverse hårdheder.

Solidt. Det er ordet, der beskriver, hvordan Samsung Galaxy Note 8 er skruet sammen. Det fremgår af en video, som YouTube-brugeren “JerryRigEverything” har kreeret.

Samsung Galaxy Note 8’s skærm er beklædt med Gorilla Glass 5. Det udmærker sig i, at telefonen ridser ved niveau 6 på Mohs’ hårdhedsskala ligesom iPhone 7. Det betyder, at en lommekniv vil kunne ridse skærmen, så undgå nøgler i samme lomme som Galaxy Note 8 bor i. Skalaen spænder i øvrigt fra 1-10, hvor 10 svarer til diamanter, som er yderst svære at ridse. “JerryRigEverything” har tidligere testet HTC Ultra med safir-dækket skærm. Den får først ridser ved niveau 9.

 – WEB-TV: Første kig på Samsung Galaxy Note 8

I videoen undersøger “JerryRigEverything” også Galaxy Note 8’s fingeraftrykslæser, og hvordan den har det med ridser. Svaret lyder, at selv ridser på plastikken ikke har den store indvirkning. Telefonen kan nemlig sagtens genkende fingeren og kende den fra andre fingre.

Hvis man er bekymret for ridser bør man passe særlig godt på telefonens sider. De er nemlig af metal og ridser nemt sammenlignet med den Gorilla Glas 5, der pryder både for og bagside på Note 8.

 – Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Med en lighter bliver Note 8’s skærm testet. Og AMOLED-skærmen klarer 10 sekunder inden der bliver efterladt permanente ar. De viser sig ved hvide steder, der hvor varmen var mest intens. Men så længe, Galaxy Note 8 ikke ender i et ildsted, vil de færreste forbrugere nok opleve disse fejl.

Selve telefonen er øjensynligvis også stærk. For bøjetesten viser nemlig, at den ikke så meget som giver sig. Også selvom “JerryRigEverything” gentagende ganger forsøger at lave en ny #bendgate.

Mere til historien

MereMobil.dk har selv udført flere tests. Du kan se en bøje-test af Huawei Nexus 6P her.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram