Ridse-, bøje- og ildtest af Samsung Galaxy Note 8

YouTuber “JerryRigEverything” har undersøgt, hvor solid Samsung Galaxy Note 8 er. Se den blive testet på diverse hårdheder.

Solidt. Det er ordet, der beskriver, hvordan Samsung Galaxy Note 8 er skruet sammen. Det fremgår af en video, som YouTube-brugeren “JerryRigEverything” har kreeret.

Samsung Galaxy Note 8’s skærm er beklædt med Gorilla Glass 5. Det udmærker sig i, at telefonen ridser ved niveau 6 på Mohs’ hårdhedsskala ligesom iPhone 7. Det betyder, at en lommekniv vil kunne ridse skærmen, så undgå nøgler i samme lomme som Galaxy Note 8 bor i. Skalaen spænder i øvrigt fra 1-10, hvor 10 svarer til diamanter, som er yderst svære at ridse. “JerryRigEverything” har tidligere testet HTC Ultra med safir-dækket skærm. Den får først ridser ved niveau 9.

 - WEB-TV: Første kig på Samsung Galaxy Note 8

I videoen undersøger “JerryRigEverything” også Galaxy Note 8’s fingeraftrykslæser, og hvordan den har det med ridser. Svaret lyder, at selv ridser på plastikken ikke har den store indvirkning. Telefonen kan nemlig sagtens genkende fingeren og kende den fra andre fingre.

Hvis man er bekymret for ridser bør man passe særlig godt på telefonens sider. De er nemlig af metal og ridser nemt sammenlignet med den Gorilla Glas 5, der pryder både for og bagside på Note 8.

 - Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Med en lighter bliver Note 8’s skærm testet. Og AMOLED-skærmen klarer 10 sekunder inden der bliver efterladt permanente ar. De viser sig ved hvide steder, der hvor varmen var mest intens. Men så længe, Galaxy Note 8 ikke ender i et ildsted, vil de færreste forbrugere nok opleve disse fejl.

Selve telefonen er øjensynligvis også stærk. For bøjetesten viser nemlig, at den ikke så meget som giver sig. Også selvom “JerryRigEverything” gentagende ganger forsøger at lave en ny #bendgate.

Mere til historien

MereMobil.dk har selv udført flere tests. Du kan se en bøje-test af Huawei Nexus 6P her.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram