Ridse-, bøje- og ildtest af Samsung Galaxy Note 8

0

YouTuber “JerryRigEverything” har undersøgt, hvor solid Samsung Galaxy Note 8 er. Se den blive testet på diverse hårdheder.

Solidt. Det er ordet, der beskriver, hvordan Samsung Galaxy Note 8 er skruet sammen. Det fremgår af en video, som YouTube-brugeren “JerryRigEverything” har kreeret.

Samsung Galaxy Note 8’s skærm er beklædt med Gorilla Glass 5. Det udmærker sig i, at telefonen ridser ved niveau 6 på Mohs’ hårdhedsskala ligesom iPhone 7. Det betyder, at en lommekniv vil kunne ridse skærmen, så undgå nøgler i samme lomme som Galaxy Note 8 bor i. Skalaen spænder i øvrigt fra 1-10, hvor 10 svarer til diamanter, som er yderst svære at ridse. “JerryRigEverything” har tidligere testet HTC Ultra med safir-dækket skærm. Den får først ridser ved niveau 9.

 – WEB-TV: Første kig på Samsung Galaxy Note 8

I videoen undersøger “JerryRigEverything” også Galaxy Note 8’s fingeraftrykslæser, og hvordan den har det med ridser. Svaret lyder, at selv ridser på plastikken ikke har den store indvirkning. Telefonen kan nemlig sagtens genkende fingeren og kende den fra andre fingre.

Hvis man er bekymret for ridser bør man passe særlig godt på telefonens sider. De er nemlig af metal og ridser nemt sammenlignet med den Gorilla Glas 5, der pryder både for og bagside på Note 8.

 – Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Med en lighter bliver Note 8’s skærm testet. Og AMOLED-skærmen klarer 10 sekunder inden der bliver efterladt permanente ar. De viser sig ved hvide steder, der hvor varmen var mest intens. Men så længe, Galaxy Note 8 ikke ender i et ildsted, vil de færreste forbrugere nok opleve disse fejl.

Selve telefonen er øjensynligvis også stærk. For bøjetesten viser nemlig, at den ikke så meget som giver sig. Også selvom “JerryRigEverything” gentagende ganger forsøger at lave en ny #bendgate.

Mere til historien

MereMobil.dk har selv udført flere tests. Du kan se en bøje-test af Huawei Nexus 6P her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer