iPhone 8 og iPhone 8 Plus virker med IKEA’s trådløse produkter

De nye iPhones understøtter trådløs opladning og virker med de forskellige IKEA produkter. Det samme gør Galaxy S8’erne.

Ikea klar med ny kampagne for deres trådløse opladningsprodukter (Foto: Ikea)

IKEA klar med ny kampagne for deres trådløse opladningsprodukter (Foto: IKEA)

IKEA er klar med en ny kampagne, som viser, at flere af deres produkter tilbyder trådløs opladning. Denne kampagne kommer nu i forbindelse med, at Apple har haft salgsstart på de to nye iPhone-modeller – iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

 – iPhone 8 og iPhone 8 Plus – her er de

Det er første gang, at en iPhone vil kunne oplades med IKEAs trådløse møbler. Altså møbler med indbygget trådløs opladning.

 – IKEA er klar med trådløs opladning i møblerne

IKEA har haft trådløse møbler siden 2015, men benytter sig af iPhone 8 og iPhone 8 Plus lanceringen til at annoncere igen for de forskellige produkter. Møblerne er baseret på Qi-teknologien, hvilket altså er samme teknologi, som Apple benytter i iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X – når denne kommer på markedet.

Qi-teknologien bruges også i Samsung Galaxy S8, S8+ og Galaxy Note 8.

– ”Ja, alle vores trådløse opladningsprodukter er kompatible med den nye iPhone. Vores trådløse opladningsprodukter bruger Qi-opladningsteknikken, som er den samme som de nye iPhones bruger,” lød svaret kort fra IKEAs presseafdeling til MereMobil.dk.

iPhones skal give opmærksomhed

Der er ingen tvivl om, at IKEA altså benytter Apples lancering af de nye iPhones til at få opmærksomhed på deres trådløse produkter. De har valgt, at lade kampagnen være med en god portion humor i, samt hentydning til Apple.

De har blandt andet valgt, at ”omskrive” et par af Apples slogans, som ”This changes everything”, der i IKEAs kampagne er blevet til ”This charges everything”. Mens ”Think different” er blevet til ”Link different”, hvor et æble også vises på reklamen. Og så er Siri selvfølgelig også “med” i en af reklamerne – ligesom den populære “One More Thing…”.

 – iPhone 8 og iPhone 8 Plus slår alle andre i ny kameratest

Mere til historien

Tidligere har man skulle gøre brug af IKEA’s VITAHULT trådløst opladercover, hvis man skulle drage nytte af den trådløse opladning på eksempelvis en iPhone.

Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram