iPhone 8 og iPhone 8 Plus virker med IKEA’s trådløse produkter

8

De nye iPhones understøtter trådløs opladning og virker med de forskellige IKEA produkter. Det samme gør Galaxy S8’erne.

Ikea klar med ny kampagne for deres trådløse opladningsprodukter (Foto: Ikea)
IKEA klar med ny kampagne for deres trådløse opladningsprodukter (Foto: IKEA)

IKEA er klar med en ny kampagne, som viser, at flere af deres produkter tilbyder trådløs opladning. Denne kampagne kommer nu i forbindelse med, at Apple har haft salgsstart på de to nye iPhone-modeller – iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

 – iPhone 8 og iPhone 8 Plus – her er de

Det er første gang, at en iPhone vil kunne oplades med IKEAs trådløse møbler. Altså møbler med indbygget trådløs opladning.

 – IKEA er klar med trådløs opladning i møblerne

IKEA har haft trådløse møbler siden 2015, men benytter sig af iPhone 8 og iPhone 8 Plus lanceringen til at annoncere igen for de forskellige produkter. Møblerne er baseret på Qi-teknologien, hvilket altså er samme teknologi, som Apple benytter i iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X – når denne kommer på markedet.

Qi-teknologien bruges også i Samsung Galaxy S8, S8+ og Galaxy Note 8.

– ”Ja, alle vores trådløse opladningsprodukter er kompatible med den nye iPhone. Vores trådløse opladningsprodukter bruger Qi-opladningsteknikken, som er den samme som de nye iPhones bruger,” lød svaret kort fra IKEAs presseafdeling til MereMobil.dk.

iPhones skal give opmærksomhed

Der er ingen tvivl om, at IKEA altså benytter Apples lancering af de nye iPhones til at få opmærksomhed på deres trådløse produkter. De har valgt, at lade kampagnen være med en god portion humor i, samt hentydning til Apple.

De har blandt andet valgt, at ”omskrive” et par af Apples slogans, som ”This changes everything”, der i IKEAs kampagne er blevet til ”This charges everything”. Mens ”Think different” er blevet til ”Link different”, hvor et æble også vises på reklamen. Og så er Siri selvfølgelig også “med” i en af reklamerne – ligesom den populære “One More Thing…”.

 – iPhone 8 og iPhone 8 Plus slår alle andre i ny kameratest

Mere til historien

Tidligere har man skulle gøre brug af IKEA’s VITAHULT trådløst opladercover, hvis man skulle drage nytte af den trådløse opladning på eksempelvis en iPhone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer