iPhone 8 og iPhone 8 Plus virker med IKEA’s trådløse produkter

De nye iPhones understøtter trådløs opladning og virker med de forskellige IKEA produkter. Det samme gør Galaxy S8'erne.

Ikea klar med ny kampagne for deres trådløse opladningsprodukter (Foto: Ikea)

IKEA klar med ny kampagne for deres trådløse opladningsprodukter (Foto: IKEA)

IKEA er klar med en ny kampagne, som viser, at flere af deres produkter tilbyder trådløs opladning. Denne kampagne kommer nu i forbindelse med, at Apple har haft salgsstart på de to nye iPhone-modeller – iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

 - iPhone 8 og iPhone 8 Plus - her er de

Det er første gang, at en iPhone vil kunne oplades med IKEAs trådløse møbler. Altså møbler med indbygget trådløs opladning.

 - IKEA er klar med trådløs opladning i møblerne

IKEA har haft trådløse møbler siden 2015, men benytter sig af iPhone 8 og iPhone 8 Plus lanceringen til at annoncere igen for de forskellige produkter. Møblerne er baseret på Qi-teknologien, hvilket altså er samme teknologi, som Apple benytter i iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X – når denne kommer på markedet.

Qi-teknologien bruges også i Samsung Galaxy S8, S8+ og Galaxy Note 8.

- ”Ja, alle vores trådløse opladningsprodukter er kompatible med den nye iPhone. Vores trådløse opladningsprodukter bruger Qi-opladningsteknikken, som er den samme som de nye iPhones bruger,” lød svaret kort fra IKEAs presseafdeling til MereMobil.dk.

iPhones skal give opmærksomhed

Der er ingen tvivl om, at IKEA altså benytter Apples lancering af de nye iPhones til at få opmærksomhed på deres trådløse produkter. De har valgt, at lade kampagnen være med en god portion humor i, samt hentydning til Apple.

De har blandt andet valgt, at ”omskrive” et par af Apples slogans, som ”This changes everything”, der i IKEAs kampagne er blevet til ”This charges everything”. Mens ”Think different” er blevet til ”Link different”, hvor et æble også vises på reklamen. Og så er Siri selvfølgelig også "med" i en af reklamerne - ligesom den populære "One More Thing...".

 - iPhone 8 og iPhone 8 Plus slår alle andre i ny kameratest

Mere til historien

Tidligere har man skulle gøre brug af IKEA's VITAHULT trådløst opladercover, hvis man skulle drage nytte af den trådløse opladning på eksempelvis en iPhone.

iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram