Dilemma! Gammel iPhone til genbrug eller iPhone X?

WEB-TV: Skal du beholde din iPhone, der nu i Apple-optik er forældet, eller købe en iPhone X? Jeg sætter fokus på dilemmaet.

Den er forældet om under et år

iPhone 7 i Jet White (Kilde: Macotakara.jp)

iPhone 7 ser allerede gammel ud efter iPhone 8 og X er præsenteret

Din iPhone 7 er under et år gammel. Tanken om stadig om stadig at gå rundt på en iPhone 7, når der findes noget nyere, kan være grænseoverskridende for mange. Præcis dette lever Apple af.

Apple er verdensmestre i at iscenesætte dem selv, og gøre produkter der i går var ”det vilde fede” til ”yesterdays news”. Det sker præcis i dét øjeblik hvor en ny telefon fremvises ved Apples traditionelle produktevent. I går blev den holdt i det nye hovedkontor Apple Park.

Skal du beholde din gamle iPhone, og leve med, at den i Apples optik er forældet? Eller skal du smide op mod 10.000 kroner for iPhone X? Hvis ikke det skal være iPhone X, kan du så leve med kun at få en iPhone 8.

I ovenstående videoindslag fokus sætter jeg fokus på dilemmaet.

Det fornuftige valg er, at beholde din gamle iPhone. Trods alt er forskellene mellem iPhone 7 og iPhone 8 relativt begrænsede. iPhone X er den store nyhed, men den er jo ret beset ikke nødvendig.

Og så tænk på, at når iPhone X er købt, så går der omkring 12 måneder, inden også den er forældet.

- Alt dette skal du vide om iPhone X

Den gode nyhed er, at Apples produkter ofte er en god investering. Som jeg tidligere har beskrevet så faldt iPhone 7 først i pris efter iPhone 8 blev lanceret. Faktisk har iPhone 7 holdt den samme pris i et helt år. Det har desuden betydet, at brugtprisen på iPhone 7 og iPhone 7 Plus kun er omkring 30 procent under nyprisen.

- GUIDE: Sælg iPhone 7 nu mens du kun har tabt 30 procent

Til sammenligning falder en Android topmodel 30 procent i pris inden for de første 3-6 måneder på markedet.

Når alt dette er sagt så repræsenterer iPhone X for alvor noget nyt. Det er første gang i lang tid, at vi får en iPhone, der virkelig ser ny ud.

Face ID, ansigtsgenkendelse, der kan genkende ansigtet med og uden hat, skæg, briller, make-up osv. er rent faktisk nyt. Hidtil har ansigtsgenkendelse på smartphones været enormt ustabilt.

Her kan du tjekke dagsprisen på Sponseret link iPhone 8 64 GB og Sponseret link iPhone X 64 GB.

Mere til historien

Både iPhone 8, 8 Plus og iPhone X understøtter trådløs opladning, men det kræver du køber en trådløs oplader som ekstra tilbehør.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Se de mest populære tech-videoer fra 2022

OVERBLIK: Her er top-10-listen over de mest sete tech-videoer fra MereMobil.dk i 2022. Se eller gense dem her.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram