Bevar dine fotominder på print med Beeld fotoapp

0

Beeld, en dansk fotoapp, hjælper dig med at bevare dine minder på print. Få dage efter bestilling ligger en lækker plakat klar i postkassen.

Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)
Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)

Beeld er en ny dansk udviklet applikation, som gør det nemt for dig, at bevare minder – enten til dig selv eller som gave til dine kære.

Med Beeld kan du lave forskellige billeder og collager af dine mobilbilleder. 

 – TIP: Google PhotoScan – hurtig backup af gamle papirfotos

– ”Du sidder allerede med mobilen i hånden og er kun få klik fra at få lavet dine mobilbilleder om til personlig kunst, hvor du selv bestemmer budskabet,” sådan beskriver teamet bag Beeld selv applikationen.

Der er tale om en danskudviklet variant af Lalalab og FremKalla, der generelt har stor international succes. Beeld skiller sig dog ud fra Lalalab og FremKalla på flere punkter.

Beeld har nemlig valgt, at satse på ”plakater”, mens både FremKalla og Lalalab gør sig i polaroid-lignende billeder, magneter, fotobøger, postkort og lignende.

Derfor har Beeld også flere layouts end konkurrenterne på deres udvalg af plakater. Beeld tilbyder plakater i størrelserne 50×70, 30×40, A4 og A5. Du kan også selv vælge om plakaterne skal være horisontale eller vertikale, samt om kanten skal være sort eller hvid.

Lav plakat, bestil og modtag med kort leveringstid

Du kan dermed lynhurtigt bestille en collage i selvvalgt størrelse efter børnehaven har været på besøg til fødselsdag, eller du har været ude og opleve en særlig begivenhed.

Plakaterne er også gode til, at samle en række billeder fra enten familieferien, bryllup, konfirmation, barnedåb eller blot samle nogle af de billeder, der betyder allermest for dig. Leveringstiden er på mellem 1-3 dage. Så fra du har lavet plakaten på din mobil til du modtager den med posten – ja så går der altså ganske kort tid.

 – Fotografens 10 tips til bedre mobilfotos

Du kan downloade Beeld applikationen gratis i Apples App Store. Den kræver du har iOS 10.1 eller nyere softwareversion installeret. Der er også en Android-version på vej.

Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)
Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)

Mere til historien

Beeld vil på sigt også sælge dine printede minder med tilhørende ramme. Målene på de forskellige plakater er dog almindelige mål, så du nemt kan finde rammer der lige passer både dig og ind i dit hjem.

Læs også:
TIP: Tag fede portrætter med iPhone 7 Plus

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer