Bevar dine fotominder på print med Beeld fotoapp

Beeld, en dansk fotoapp, hjælper dig med at bevare dine minder på print. Få dage efter bestilling ligger en lækker plakat klar i postkassen.

Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)

Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)

Beeld er en ny dansk udviklet applikation, som gør det nemt for dig, at bevare minder – enten til dig selv eller som gave til dine kære.

Med Beeld kan du lave forskellige billeder og collager af dine mobilbilleder. 

 - TIP: Google PhotoScan - hurtig backup af gamle papirfotos

- ”Du sidder allerede med mobilen i hånden og er kun få klik fra at få lavet dine mobilbilleder om til personlig kunst, hvor du selv bestemmer budskabet,” sådan beskriver teamet bag Beeld selv applikationen.

Der er tale om en danskudviklet variant af Lalalab og FremKalla, der generelt har stor international succes. Beeld skiller sig dog ud fra Lalalab og FremKalla på flere punkter.

Beeld har nemlig valgt, at satse på ”plakater”, mens både FremKalla og Lalalab gør sig i polaroid-lignende billeder, magneter, fotobøger, postkort og lignende.

Derfor har Beeld også flere layouts end konkurrenterne på deres udvalg af plakater. Beeld tilbyder plakater i størrelserne 50x70, 30x40, A4 og A5. Du kan også selv vælge om plakaterne skal være horisontale eller vertikale, samt om kanten skal være sort eller hvid.

Lav plakat, bestil og modtag med kort leveringstid

Du kan dermed lynhurtigt bestille en collage i selvvalgt størrelse efter børnehaven har været på besøg til fødselsdag, eller du har været ude og opleve en særlig begivenhed.

Plakaterne er også gode til, at samle en række billeder fra enten familieferien, bryllup, konfirmation, barnedåb eller blot samle nogle af de billeder, der betyder allermest for dig. Leveringstiden er på mellem 1-3 dage. Så fra du har lavet plakaten på din mobil til du modtager den med posten - ja så går der altså ganske kort tid.

 - Fotografens 10 tips til bedre mobilfotos

Du kan downloade Beeld applikationen gratis i Apples App Store. Den kræver du har iOS 10.1 eller nyere softwareversion installeret. Der er også en Android-version på vej.

Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)

Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)

Mere til historien

Beeld vil på sigt også sælge dine printede minder med tilhørende ramme. Målene på de forskellige plakater er dog almindelige mål, så du nemt kan finde rammer der lige passer både dig og ind i dit hjem.

Læs også:
- TIP: Tag fede portrætter med iPhone 7 Plus

Populær el-app koster nu penge at bruge

Min Strøm ændrer i vilkårene. Det betyder, at flere funktioner nu vil koste penge at benytte.

(mere…)
Stigende priser gør el-apps populære

Priserne på el er vildt høje. Det har gjort populariteten af el-apps meget stor, som er blandt de mest downloadede.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram