Bevar dine fotominder på print med Beeld fotoapp

Beeld, en dansk fotoapp, hjælper dig med at bevare dine minder på print. Få dage efter bestilling ligger en lækker plakat klar i postkassen.

Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)

Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)

Beeld er en ny dansk udviklet applikation, som gør det nemt for dig, at bevare minder – enten til dig selv eller som gave til dine kære.

Med Beeld kan du lave forskellige billeder og collager af dine mobilbilleder. 

 – TIP: Google PhotoScan – hurtig backup af gamle papirfotos

– ”Du sidder allerede med mobilen i hånden og er kun få klik fra at få lavet dine mobilbilleder om til personlig kunst, hvor du selv bestemmer budskabet,” sådan beskriver teamet bag Beeld selv applikationen.

Der er tale om en danskudviklet variant af Lalalab og FremKalla, der generelt har stor international succes. Beeld skiller sig dog ud fra Lalalab og FremKalla på flere punkter.

Beeld har nemlig valgt, at satse på ”plakater”, mens både FremKalla og Lalalab gør sig i polaroid-lignende billeder, magneter, fotobøger, postkort og lignende.

Derfor har Beeld også flere layouts end konkurrenterne på deres udvalg af plakater. Beeld tilbyder plakater i størrelserne 50×70, 30×40, A4 og A5. Du kan også selv vælge om plakaterne skal være horisontale eller vertikale, samt om kanten skal være sort eller hvid.

Lav plakat, bestil og modtag med kort leveringstid

Du kan dermed lynhurtigt bestille en collage i selvvalgt størrelse efter børnehaven har været på besøg til fødselsdag, eller du har været ude og opleve en særlig begivenhed.

Plakaterne er også gode til, at samle en række billeder fra enten familieferien, bryllup, konfirmation, barnedåb eller blot samle nogle af de billeder, der betyder allermest for dig. Leveringstiden er på mellem 1-3 dage. Så fra du har lavet plakaten på din mobil til du modtager den med posten – ja så går der altså ganske kort tid.

 – Fotografens 10 tips til bedre mobilfotos

Du kan downloade Beeld applikationen gratis i Apples App Store. Den kræver du har iOS 10.1 eller nyere softwareversion installeret. Der er også en Android-version på vej.

Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)

Beeld foto-appliktation (Foto: Beeld)

Mere til historien

Beeld vil på sigt også sælge dine printede minder med tilhørende ramme. Målene på de forskellige plakater er dog almindelige mål, så du nemt kan finde rammer der lige passer både dig og ind i dit hjem.

Læs også:
TIP: Tag fede portrætter med iPhone 7 Plus

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Kameratest dumper Samsungs nye topmodel

Kameraet i Samsung Galaxy S24 Ultra er ikke ”all that”, det er konklusionen i en stor kameratest.

(mere…)
Skatteapp er klar – får du et skattesmæk?

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram