Apple udsender første beta af iOS 11.1

5

Apple har kun lige udsendt iOS 11 til offentligheden, men allerede nu er første beta af iOS 11.1 klar til udviklerne.

Kontrolcenter i IOS 11 på iPhone (Foto: Apple)
Kontrolcenter i IOS 11 på iPhone (Foto: Apple)

Apple har nu udsendt den første beta af den kommende iOS 11.1 opdatering til udviklere. Dette sker kun lidt over en uge efter, at de frigav iOS 11 til offentligheden. Og ja – en dag efter, at de har udsendt de første fejlrettelser til iOS 11 i opdateringen iOS 11.0.1.

11 ting du skal vide om iOS 11 på iPhone

Er du interesseret i at teste iOS 11.1 kan du downloade denne fra Apples Developer Center eller via over-the-air, hvis du allerede er tilmeldt betaprogrammet. Det skriver MacRumors.com.

Da iOS 11 blev frigivet til offentligheden var det uden alle features, som ellers var forventet. Derfor kan det være, at nogle af disse er inkluderet i iOS 11.1 betaen.

Apple har i hvert fald udtalt, at de senere i iOS 11 vil introducere nye funktioner som Apple Pay, iCloud support for iMessage og nye emojis.

 – iPhone 8 og iPhone 8 Plus slår alle andre i ny kameratest

iOS 11 er en uge efter frigivelsen installeret på cirka 1 ud af 4 iOS-enheder ifølge analysefirmaet Mixpanel. Apple har endnu ikke meldt deres officielle tal ud.

Du kan se hvilke enheder, der kan opdateres til iOS 11 og hvilke der ikke understøtter iOS 11.

Sådan redigerer du et Live Photo i iOS 11

Mere til historien

Derudover er Apple også klar med første betaversion af watchOS 4.1 til udviklerne. Denne byder på Apple Music streaming mv. Og også første betaversion af macOS High Sierra 10.13.1 er klar til udviklerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer