iOS 11 installeret på 1 ud af 4 enheder efter en uge

Det er nu en uge siden, at Apple frigav iOS 11. De seneste tal viser, at 25 procent af alle aktive iOS-enheder har installeret den nye software.

Udbredelsen af iOS 11 en uge efter frigivelsen ifølge Mixpanel (Kilde: Mixpanel)

Udbredelsen af iOS 11 en uge efter frigivelsen ifølge Mixpanel (Kilde: Mixpanel)

Analysefirmaet Mixpanel er ude med nye tal omkring udbredelsen af iOS 11. Tallene viser, at der en uge efter frigivelsen er 25,28 procent af alle aktive iOS-enheder, som har den nye opdatering installeret. Dette er en vækst på cirka 15 procent i forhold til efter de første 24 timer.

iOS 11 er installeret på 1 ud af 10 iOS-enheder

Dette er dog ikke mange procent. iOS 10 var efter en lille uges tid efter offentliggørelsen installeret på 34 procent af alle aktive iOS-enheder. Dermed ser det altså ud til, at brugerne er længere tid om at tage iOS 11 til sig.

iOS 11 opdatering uden store problemer

iOS 11 byder på en række store nyheder, som nogle måske har svært ved at vænne sig til og derfor afventer. Ligesom de mailproblemer der har været med Microsoft mailkonti har kunne afholde nogle fra at opdatere. Dernæst kan det også betyde, at der er solgt færre eksemplarer af iPhone 8 og iPhone 8 Plus end der blev solgt iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Selvom iOS 10 var ramt af en række problemer, som iOS 11 altså ikke har været. Så har der også været skriverier om, at den ville gøre nogle applikationer kørte dårligere og langsommere samt at 32-bit applikationer ikke er understøttet.

Apple har netop frigivet en ny opdatering til iOS 11 med versionsnummer iOS 11.0.1.

Apple frigiver iOS 11.0.1 opdatering med fejlrettelser

Mens flere og flere installerer iOS 11 bliver fordelingen af de ældre versioner mindre. Ifølge Mixpanel var der en uge efter iOS 11-frigivelsen 67,83 procent der havde iOS 10 installeret, mens 6,89 procent har ældre iOS-versioner installeret.

11 ting du skal vide om iOS 11 på iPhone

Apple har endnu ikke frigivet deres officielle tal omkring udbredelsen af iOS 11. Deres seneste opgørelse er fortsat fra den 6. september 2017 – altså inden iOS 11 blev frigivet.

Mere til historien

Det ventes også, at en fremtidig iOS-opdatering inden længe vil komme med de iOS 11-features, som indtil nu har været forsinket. Det er iCloud til beskeder og noget Apple Pay relateret der endnu ventes på.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram