OnePlus 3 og OnePlus 3T opdateres til Android O – men ikke mere

OnePlus oplyser, at telefonerne OnePlus 3 og OnePlus 3T får opdateringen til Android O, men det er også den sidste opdatering de to modeller får.

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

Mobilproducenten OnePlus har tidligere oplyst, at deres populære modeller OnePlus 3 og OnePlus 3T får Android O-opdateringen. Og det holder de også ved. Men nu forlyder det også, at det altså bliver den sidste store Android-opdatering, at produkterne får.

 – TEST: OnePlus 3T – powermobil til lavpris

Det er produktchef hos OnePlus, @Oliver Z., som oplyser dette i forbindelse med han har svaret på en række spørgsmål vedrørende softwareopdateringer. Dette er på OnePlus’s hjemmeside. Det skriver GSMArena.com.

Oliver Z. oplyser også, at både OnePlus 3 og OnePlus 3T vil modtage sikkerhedsrettelser i et stykke tid efter Android O-opdateringen. Men hvor længe oplyses ikke.

Når OnePlus 3 og OnePlus 3T er opdateret til Android O, så vil OnePlus flytte deres Open-betaprogram til OnePlus 5, som er den aktuelle topmodel fra producenten. OnePlus har også salgsmæssigt sagt farvel til OnePlus 3T, da der nu satses på den nyeste OnePlus 5.

 – Farvel til OnePlus 3T – en ellers fed smartphone

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

Skal man tro rygtebørsen, så vil Android O blive frigivet i den endelige version mandag den 21. august 2017. De første telefoner, som ventes at få Android O er Google Pixel og Nexus-telefonerne. Herefter vil de forskellige producenter kunne begynde at gøre opdateringen til deres enheder.

 – Android O navnet afsløres – og opdateringen frigives 21. august

Det er uvist, hvornår OnePlus 3 og OnePlus 3T vil modtage Android O-opdateringen. Men OnePlus har tidligere meldt ud, at den ville blive tilgængelig inden årsskiftet.

OnePlus: OnePlus 3 og 3T får Android O inden årsskiftet

Mere til historien

OnePlus har efterhånden en ret dårlig historik omkring deres opdateringsplaner. Der har tidligere været stor kritik omkring OnePlus 2 og OnePlus X. Eksempelvis fik disse ikke Android 7 Nougat.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram