OnePlus: OnePlus 3 og 3T får Android O inden årsskiftet

Selvom OnePlus netop har lanceret OnePlus 5, så har de ikke glemt OnePlus 3 og 3T. I hvert fald lover de, at de tidligere topmodeller får Android O i år.

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus afslørede i sidste uge deres nye topmodel OnePlus 5, der i denne uge har salgsstart. Teleselskabet 3 afholdt i sidste uge eksklusiv salgsstart for OnePlus 5. Her havde flere hundrede danskere stillet sig i kø for, at være sikker på at erhverve sig et af de første eksemplarer af det nye flagskib.

Danskerne rev OnePlus 5 ned ad hylderne

I forbindelse med lanceringen af den nye topmodel har OnePlus været tilgængelige for en ”spørgetime” (Ask Me Anything) på hjemmesiden Reddit. Her stillede Android-brugere spørgsmål til OnePlus. Det skriver AndroidAuthority.com.

Og i denne ”spørgetime” var det ikke kun den nye topmodel, som havde brugernes interesse. Der var også interesse for om OnePlus 3 og OnePlus 3T glemmes nu, hvor den nye topmodel er lanceret.

 – TEST: OnePlus 3T – powermobil til lavpris

OnePlus har tidligere været i modvind blandt brugere for, at glemme de tidligere modeller. Eksempelvis OnePlus 2, som blev lovet en opdatering til Android 7.0 Nougat, men altså ikke får den.

 – Lader OnePlus sine gamle kunder i stikken?

Men chefen, Robin Z, for Oxygen OS oplyste, at både OnePlus 3 og OnePlus 3T vil få Android O-opdateringen i løbet af året. Der er dog ikke nogen yderligere oplysninger om en tidsramme for opdateringen på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

MereMobil.dk har anmeldt OnePlus 5 og du kan læse vores fyldestgørende anmeldelse, hvor vi ser nærmere på telefonen og om OnePlus holder hvad de lover.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram