OnePlus: OnePlus 3 og 3T får Android O inden årsskiftet

Selvom OnePlus netop har lanceret OnePlus 5, så har de ikke glemt OnePlus 3 og 3T. I hvert fald lover de, at de tidligere topmodeller får Android O i år.

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus afslørede i sidste uge deres nye topmodel OnePlus 5, der i denne uge har salgsstart. Teleselskabet 3 afholdt i sidste uge eksklusiv salgsstart for OnePlus 5. Her havde flere hundrede danskere stillet sig i kø for, at være sikker på at erhverve sig et af de første eksemplarer af det nye flagskib.

- Danskerne rev OnePlus 5 ned ad hylderne

I forbindelse med lanceringen af den nye topmodel har OnePlus været tilgængelige for en ”spørgetime” (Ask Me Anything) på hjemmesiden Reddit. Her stillede Android-brugere spørgsmål til OnePlus. Det skriver AndroidAuthority.com.

Og i denne ”spørgetime” var det ikke kun den nye topmodel, som havde brugernes interesse. Der var også interesse for om OnePlus 3 og OnePlus 3T glemmes nu, hvor den nye topmodel er lanceret.

 - TEST: OnePlus 3T - powermobil til lavpris

OnePlus har tidligere været i modvind blandt brugere for, at glemme de tidligere modeller. Eksempelvis OnePlus 2, som blev lovet en opdatering til Android 7.0 Nougat, men altså ikke får den.

 - Lader OnePlus sine gamle kunder i stikken?

Men chefen, Robin Z, for Oxygen OS oplyste, at både OnePlus 3 og OnePlus 3T vil få Android O-opdateringen i løbet af året. Der er dog ikke nogen yderligere oplysninger om en tidsramme for opdateringen på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

MereMobil.dk har anmeldt OnePlus 5 og du kan læse vores fyldestgørende anmeldelse, hvor vi ser nærmere på telefonen og om OnePlus holder hvad de lover.

Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Første beta af iOS 16.1 til iPhone har et par nyheder

Apple var klar med iOS 16 i mandags, men allerede nu er den første beta af iOS 16.1 klar.

(mere…)
iOS 16 slår iOS 15 i downloads

Ud fra de første dage er iOS 16 downloadet mere end tilfældet var med iOS 15.

(mere…)
Apple er klar med opdatering til iPad

Apple har frigivet nye store softwareopdatering, iOS 16, men de har også ny version til iPadOS – selvom den ikke er nået version 16 endnu.

(mere…)
iOS 16 er nu klar til download – se nyhederne

Apple har netop frigivet den store softwareopdatering til iPhone og Apple Watch. Du kan downloade iOS 16 og watchOS 9 nu. Se nyhederne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram