OnePlus: OnePlus 3 og 3T får Android O inden årsskiftet

Selvom OnePlus netop har lanceret OnePlus 5, så har de ikke glemt OnePlus 3 og 3T. I hvert fald lover de, at de tidligere topmodeller får Android O i år.

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus afslørede i sidste uge deres nye topmodel OnePlus 5, der i denne uge har salgsstart. Teleselskabet 3 afholdt i sidste uge eksklusiv salgsstart for OnePlus 5. Her havde flere hundrede danskere stillet sig i kø for, at være sikker på at erhverve sig et af de første eksemplarer af det nye flagskib.

- Danskerne rev OnePlus 5 ned ad hylderne

I forbindelse med lanceringen af den nye topmodel har OnePlus været tilgængelige for en ”spørgetime” (Ask Me Anything) på hjemmesiden Reddit. Her stillede Android-brugere spørgsmål til OnePlus. Det skriver AndroidAuthority.com.

Og i denne ”spørgetime” var det ikke kun den nye topmodel, som havde brugernes interesse. Der var også interesse for om OnePlus 3 og OnePlus 3T glemmes nu, hvor den nye topmodel er lanceret.

 - TEST: OnePlus 3T - powermobil til lavpris

OnePlus har tidligere været i modvind blandt brugere for, at glemme de tidligere modeller. Eksempelvis OnePlus 2, som blev lovet en opdatering til Android 7.0 Nougat, men altså ikke får den.

 - Lader OnePlus sine gamle kunder i stikken?

Men chefen, Robin Z, for Oxygen OS oplyste, at både OnePlus 3 og OnePlus 3T vil få Android O-opdateringen i løbet af året. Der er dog ikke nogen yderligere oplysninger om en tidsramme for opdateringen på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

MereMobil.dk har anmeldt OnePlus 5 og du kan læse vores fyldestgørende anmeldelse, hvor vi ser nærmere på telefonen og om OnePlus holder hvad de lover.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram