OnePlus: OnePlus 3 og 3T får Android O inden årsskiftet

0

Selvom OnePlus netop har lanceret OnePlus 5, så har de ikke glemt OnePlus 3 og 3T. I hvert fald lover de, at de tidligere topmodeller får Android O i år.

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)
OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus afslørede i sidste uge deres nye topmodel OnePlus 5, der i denne uge har salgsstart. Teleselskabet 3 afholdt i sidste uge eksklusiv salgsstart for OnePlus 5. Her havde flere hundrede danskere stillet sig i kø for, at være sikker på at erhverve sig et af de første eksemplarer af det nye flagskib.

Danskerne rev OnePlus 5 ned ad hylderne

I forbindelse med lanceringen af den nye topmodel har OnePlus været tilgængelige for en ”spørgetime” (Ask Me Anything) på hjemmesiden Reddit. Her stillede Android-brugere spørgsmål til OnePlus. Det skriver AndroidAuthority.com.

Og i denne ”spørgetime” var det ikke kun den nye topmodel, som havde brugernes interesse. Der var også interesse for om OnePlus 3 og OnePlus 3T glemmes nu, hvor den nye topmodel er lanceret.

 – TEST: OnePlus 3T – powermobil til lavpris

OnePlus har tidligere været i modvind blandt brugere for, at glemme de tidligere modeller. Eksempelvis OnePlus 2, som blev lovet en opdatering til Android 7.0 Nougat, men altså ikke får den.

 – Lader OnePlus sine gamle kunder i stikken?

Men chefen, Robin Z, for Oxygen OS oplyste, at både OnePlus 3 og OnePlus 3T vil få Android O-opdateringen i løbet af året. Der er dog ikke nogen yderligere oplysninger om en tidsramme for opdateringen på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

MereMobil.dk har anmeldt OnePlus 5 og du kan læse vores fyldestgørende anmeldelse, hvor vi ser nærmere på telefonen og om OnePlus holder hvad de lover.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer