Følg offentliggørelsen af Android 8.0 Oreo

I aften afslører Google den endelige version af Android O, der ventes at få navnet Android 8.0 Oreo. Du kan se med i aften – se hvordan her.

Android O logo (Kilde: Google)

Android O logo (Kilde: Google)

UPDATE: Android 8 Oreo er her - alt du skal vide...

Google vil i aften offentliggøre den endelige version af Android O, som er den næste store Android-version. Versionen ventes at få versionsnummer 8.0 og ”dessertnavnet” Oreo. De tidligere Android-versioner har haft følgende dessertnavne: Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow og Nougat. Android 1.0 havde ingen kodenavn, mens Android 1.1 var kendt som ”Petit Four” internt. Du kan læse mere på Wikipedia om, hvordan versionerne har udviklet sig igennem tiden.

 - Android O klar i ny betaudgave - her er nyhederne

Allerede i fredags virkede det til, at Google var kommet til at ”røbe” navnet. Det har dog længe været rygtet, at navnet ville blive Oreo. Det er anden gang, at Google vælger et "produktnavn" - og Oreo er i givet fald det første navn fra et kendt brand siden KitKat-versionen i 2013.

Google havde nemlig lagt en Android O eclipse teaser på Google+ med filnavnet ”GoogleOreo_Teaser_0817_noDroids (1).mp4”.

- Android O er Android Oreo, siger læk fra Google

Den endelige Android-version ventes, at blive udrullet til Google Pixel og Nexus telefoner hurtigt efter offentliggørelsen. Vi er forhåbentlig klogere på, hvornår udrulningen starter efter aftenens event.

 - Rygte: Android O kommer til Pixel-telefoner i august

Offentliggørelsen sker i forbindelse med solformørkelsen i USA.

Eventen finder sted i New York City klokken 20.40 dansk tid. Du kan følge nedtællingen her. Og Google livestreamer eventen på YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=PiW2k-80Ruo

Mere til historien

Android-brugere skal ikke glæde sig for tidligt. Det er de færreste, som kan forvente at få opdateringen relativt hurtigt. Flere producenter, som OnePlus har oplyst de er klar med opdateringen inden årsskiftet. Dermed skal man væbne sig med tålmodighed. De første ventes at være Google Pixel telefoner og Nexus enheder.

Læs også:
- OnePlus 3 og OnePlus 3T opdateres til Android O - men ikke mere
- Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Datoen for Google I/O 2023 er klar

KORT NYT: Google har offentliggjort datoen for dette års udviklerkonference Google I/O.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram