Følg offentliggørelsen af Android 8.0 Oreo

I aften afslører Google den endelige version af Android O, der ventes at få navnet Android 8.0 Oreo. Du kan se med i aften – se hvordan her.

Android O logo (Kilde: Google)

Android O logo (Kilde: Google)

UPDATE: Android 8 Oreo er her – alt du skal vide

Google vil i aften offentliggøre den endelige version af Android O, som er den næste store Android-version. Versionen ventes at få versionsnummer 8.0 og ”dessertnavnet” Oreo. De tidligere Android-versioner har haft følgende dessertnavne: Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow og Nougat. Android 1.0 havde ingen kodenavn, mens Android 1.1 var kendt som ”Petit Four” internt. Du kan læse mere på Wikipedia om, hvordan versionerne har udviklet sig igennem tiden.

 – Android O klar i ny betaudgave – her er nyhederne

Allerede i fredags virkede det til, at Google var kommet til at ”røbe” navnet. Det har dog længe været rygtet, at navnet ville blive Oreo. Det er anden gang, at Google vælger et “produktnavn” – og Oreo er i givet fald det første navn fra et kendt brand siden KitKat-versionen i 2013.

Google havde nemlig lagt en Android O eclipse teaser på Google+ med filnavnet ”GoogleOreo_Teaser_0817_noDroids (1).mp4”.

Android O er Android Oreo, siger læk fra Google

Den endelige Android-version ventes, at blive udrullet til Google Pixel og Nexus telefoner hurtigt efter offentliggørelsen. Vi er forhåbentlig klogere på, hvornår udrulningen starter efter aftenens event.

 – Rygte: Android O kommer til Pixel-telefoner i august

Offentliggørelsen sker i forbindelse med solformørkelsen i USA.

Eventen finder sted i New York City klokken 20.40 dansk tid. Du kan følge nedtællingen her. Og Google livestreamer eventen på YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=PiW2k-80Ruo

Mere til historien

Android-brugere skal ikke glæde sig for tidligt. Det er de færreste, som kan forvente at få opdateringen relativt hurtigt. Flere producenter, som OnePlus har oplyst de er klar med opdateringen inden årsskiftet. Dermed skal man væbne sig med tålmodighed. De første ventes at være Google Pixel telefoner og Nexus enheder.

Læs også:
OnePlus 3 og OnePlus 3T opdateres til Android O – men ikke mere
Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram