Følg offentliggørelsen af Android 8.0 Oreo

2

I aften afslører Google den endelige version af Android O, der ventes at få navnet Android 8.0 Oreo. Du kan se med i aften – se hvordan her.

Android O logo (Kilde: Google)
Android O logo (Kilde: Google)

UPDATE: Android 8 Oreo er her – alt du skal vide

Google vil i aften offentliggøre den endelige version af Android O, som er den næste store Android-version. Versionen ventes at få versionsnummer 8.0 og ”dessertnavnet” Oreo. De tidligere Android-versioner har haft følgende dessertnavne: Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow og Nougat. Android 1.0 havde ingen kodenavn, mens Android 1.1 var kendt som ”Petit Four” internt. Du kan læse mere på Wikipedia om, hvordan versionerne har udviklet sig igennem tiden.

 – Android O klar i ny betaudgave – her er nyhederne

Allerede i fredags virkede det til, at Google var kommet til at ”røbe” navnet. Det har dog længe været rygtet, at navnet ville blive Oreo. Det er anden gang, at Google vælger et “produktnavn” – og Oreo er i givet fald det første navn fra et kendt brand siden KitKat-versionen i 2013.

Google havde nemlig lagt en Android O eclipse teaser på Google+ med filnavnet ”GoogleOreo_Teaser_0817_noDroids (1).mp4”.

Android O er Android Oreo, siger læk fra Google

Den endelige Android-version ventes, at blive udrullet til Google Pixel og Nexus telefoner hurtigt efter offentliggørelsen. Vi er forhåbentlig klogere på, hvornår udrulningen starter efter aftenens event.

 – Rygte: Android O kommer til Pixel-telefoner i august

Offentliggørelsen sker i forbindelse med solformørkelsen i USA.

Eventen finder sted i New York City klokken 20.40 dansk tid. Du kan følge nedtællingen her. Og Google livestreamer eventen på YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=PiW2k-80Ruo

Mere til historien

Android-brugere skal ikke glæde sig for tidligt. Det er de færreste, som kan forvente at få opdateringen relativt hurtigt. Flere producenter, som OnePlus har oplyst de er klar med opdateringen inden årsskiftet. Dermed skal man væbne sig med tålmodighed. De første ventes at være Google Pixel telefoner og Nexus enheder.

Læs også:
OnePlus 3 og OnePlus 3T opdateres til Android O – men ikke mere
Android O er bekræftet til Nokia 3, 5 og 6

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer