Facebook applikationen ændrer layout

Du vil de kommende uger opleve, at din Facebook app ser anderledes ud end i dag. Nyhedsfeed og kommentarspor bliver mere minimalistisk.

Facebook social

Facebook (Foto: Simon Steinberger)

Inden for de kommende uger vil du opleve, at udseendet på din Facebook-applikation ændres. Facebook har nemlig foretaget en ændring af designet, der gør det bliver mere minimalistisk i udtrykket, oplyser Facebook i en pressemeddelelse. Facebook mener også, at det nye design er mere brugervenligt.

 – Facebook løfter sløret for ny social serie-platform

En af de store ændringer er blandt andet kommentardelen. Facebook har med inspirationi ”taleboblerne” fra Messenger forsøgt at gøre det nemmere at skelne mellem kommentarer og svar til de forskellige kommentarer. Den blå ”Facebook”-farve i toppen er nu også hvid og lidt mindre.

Profilbillederne er også blevet runde, som det kendes fra Messenger.

Opslagene i nyhedsfeedet er også ændret. Eksempelvis er ikonerne blevet en smule større, hvilket skulle gøre dem nemmere at ramme.

Det nye design ventes, at komme til både Android og iOS, men Facebook oplyser det ikke direkte. Der er dog ikke grund til at tro andet.

 – Facebook dropper Gruppe-app

Mindre ændringer er også, at billeder i opslag nu fylder hele skærmens bredde. Derudover har Facebook også gjort det nemmere, at se hvilke links man havner på, når man klikker på indhold.

De fleste af ændringerne er et forsøg på, at give større brugervenlighed. Men Facebook har også ved delte links forsøgt at fremhæve kildeangivelsen. Dette er formentlig et forsøg på, at brugerne nemmere kan fange ”fake news”.

Mere til historien

Facebook har netop også annonceret, at de har “åbnet op” for Marketplace i en række europæiske lande heriblandt Danmark.

Opråb til Meta: Stop svindlen

Meta mener det er vanskeligt, at stoppe svindleres annoncer. Kunstig intelligens er sat på opgaven, men fejler.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram