Facebook applikationen ændrer layout

Du vil de kommende uger opleve, at din Facebook app ser anderledes ud end i dag. Nyhedsfeed og kommentarspor bliver mere minimalistisk.

Facebook social

Facebook (Foto: Simon Steinberger)

Inden for de kommende uger vil du opleve, at udseendet på din Facebook-applikation ændres. Facebook har nemlig foretaget en ændring af designet, der gør det bliver mere minimalistisk i udtrykket, oplyser Facebook i en pressemeddelelse. Facebook mener også, at det nye design er mere brugervenligt.

 - Facebook løfter sløret for ny social serie-platform

En af de store ændringer er blandt andet kommentardelen. Facebook har med inspirationi ”taleboblerne” fra Messenger forsøgt at gøre det nemmere at skelne mellem kommentarer og svar til de forskellige kommentarer. Den blå ”Facebook”-farve i toppen er nu også hvid og lidt mindre.

Profilbillederne er også blevet runde, som det kendes fra Messenger.

Opslagene i nyhedsfeedet er også ændret. Eksempelvis er ikonerne blevet en smule større, hvilket skulle gøre dem nemmere at ramme.

Det nye design ventes, at komme til både Android og iOS, men Facebook oplyser det ikke direkte. Der er dog ikke grund til at tro andet.

 - Facebook dropper Gruppe-app

Mindre ændringer er også, at billeder i opslag nu fylder hele skærmens bredde. Derudover har Facebook også gjort det nemmere, at se hvilke links man havner på, når man klikker på indhold.

De fleste af ændringerne er et forsøg på, at give større brugervenlighed. Men Facebook har også ved delte links forsøgt at fremhæve kildeangivelsen. Dette er formentlig et forsøg på, at brugerne nemmere kan fange ”fake news”.

Mere til historien

Facebook har netop også annonceret, at de har "åbnet op" for Marketplace i en række europæiske lande heriblandt Danmark.

Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
Stor ændring på vej til Facebook

Inden længe vender en kærkommen funktion tilbage til Facebook-appen. ...måske for at presse Snapchat.

(mere…)
Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
Facebook-ejer dropper ikke Europa

Truslen om, at det måske snart var slut med Facebook og Instagram i Europa er manet til jorden.

(mere…)
Instragram og Facebook i fare for europæiske brugere

Mark Zuckerberg truer netop nu med at lukke for Facebook og Instagram i Europa. Tomme trusler?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram