WhatsApp runder én milliard brugere om dagen

0

Den Facebook-ejede WhatsApp vokser på verdensplan. Specielt stories-funktionen vokser og er nu større end Snapchat og Instagram.

WhatsApp
WhatsApp

Én milliard brugere kan ikke tage fejl. Det kan den Facebook-ejede WhatsApp nu prale med, skriver blandt andre The Verge.

WhatsApp er således vokset betydeligt. For et år siden var der én milliard månedlige brugere. Nu er der 1,3 milliarder brugere om måneden. Den ene milliard anvender WhatsApp dagligt og sender tilsammen 55 milliarder beskeder dagligt – eller det der svarer til godt 38 millioner beskeder i minuttet.

Set fra USA er WhatsApp mest populær i udlandet. Den understøtter nu 60 sprog og ifølge The Verge bygger succesen på, at WhatsApp er gratis og nem at bruge.

Men her stopper praletallene for WhatsApp ikke. Brugerne sender ikke færre end 4,5 milliarder billeder og én milliard videoer om dagen, mens WhatsApps klonede Snapchat Stories-funktion, Status, er oppe på 250 millioner daglige brugere, fremgår det af WhatsApp’s blog.

Netop stories-funktionen Status har med de 250 millioner daglige brugere ædt konkurrenterne. De officielle tal for Snapchat og Instagram Stories er henholdsvis 166 millioner og 200 millioner daglige brugere.

Trods det er det svært at sige, om WhatsApps popularitet vil stjæle en betydelig del af Snapchats publikum, skriver The Verge. Mere end halvdelen af ​​Snapchats brugere er nemlig ikke daglige Facebook-brugere, og omkring halvdelen er ikke daglige Instagram-brugere, men WhatsApp fremgang viser i følge det amerikanske medie, at der er et stort marked for indhold, som kun vises kortvarigt.

Mere til historien

Inden Facebook købte WhatsApp i februar 2014 var WhatsApp kun gratis at bruge det første år, hvorefter den kostede én dollar om året. WhatsApp har siden opkøbet benyttet Facebooks teknologiske infrastruktur til at få flere brugere til tjenesten. Og mange af dens brugere er fra fattige lande, hvor mobildækningen er dårlig. De benytter derfor WhatsApp til at sende beskeder, fotos og video gratis i stedet for dyre sms-tjenester.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer