Danskerne vilde med OnePlus 5

Det nye flagskib fra producenten OnePlus er strøget ind på 2. pladsen for de mest solgte telefoner i juni måned hos teleselskabet 3.

OnePlus 5

OnePlus 5 (Foto: OnePlus)

OnePlus var på et tidspunkt en mobilproducent, der primært henvendte sig til nørder og firstmovers. Sådan er det langt fra nu.

Siden teleselskabet 3 har fået producentens telefoner i sortiment har de været blandt de mest solgte telefoner hos 3.

Den første OnePlus-model, som kom til salg hos 3 var OnePlus 3T. Den indtog første måned den var til salg fjerdepladsen på listen over de 10 mest solgte smartphones hos 3, mens den i anden måned nåede andenpladsen – kun overgået af iPhone 7.

- 3: OnePlus 3T-salget går rigtig godt

Det er også kun Apples iPhone 7, der er foran OnePlus 5 på op 10 for juni måned.

Forventningerne til OnePlus’ produkter er også stor og de har også virkelig været høje til OnePlus 5. Men med en salgsstart tirsdag den 27. juni 2017 er det også virkelig flot, at den allerede indtager andenpladsen.

- TEST: OnePlus 5 – god men så heller ikke bedre

- ”OnePlus 5 er en fantastisk telefon, som vi har haft høje forventninger til. Alligevel bliver man da lidt imponeret, når den på ganske få dage sælger så godt, at den tager en samlet andenplads på vores salgsliste for hele juni måned. Vi fik et praj om, at det var den vej, det ville gå, da vi holdt ’pop-up’ event i 3Huset den 21. juni og satte et begrænset parti til salg. Folk stod i kø hele vejen ned af sidegaden og var ellevilde. Men den egentlig salgsstart gik altså først den 27. juni. Jeg mindes ikke, at en anden telefon har taget andenpladsen på vores salgsliste på kun fire dage,” lyder det fra David Elsass, som er direktør for privatmarkedet hos 3.

Det er spændende om OnePlus kan få iPhone 7 væk fra førstepladsen i juli.

- OnePlus 5 er OnePlus’ hurtigst sælgende smartphone

Mere til historien

Teleselskabet 3 var et af få steder rundt i verden, som kunne sælge OnePlus 5-telefonen i et begrænset antal en uges tid før den officielle salgsstart. Flere hundrede danskere havde stillet sig i kø foran 3Huset på Strøget i København.

Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Hvad er en flagship-killer?

Du sikkert hørt udtrykket ‘flagship-killer’, men hvad betyder det? Læs med her, hvor vi med udgangspunkt i OnePlus Nord 2T 5G giver 4 fire grunde til, hvorfor en flagship-killer kan være det bedste køb.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram