Denne uges mobilnyheder – uge 24

UGE 24: Så er der nyt om eventyret med robotplæneklipperen, samt del 1 af testen af Nokia 3310. Der er også nyt om Honor 9. Her er ugens nyhedsoverblik.

Ugens nyhederDen seneste uge i mobilverdenen har budt på en række spændende nyheder. Honor 9 er eksempelvis blevet afsløret ved en event i Kina. Du kan læse mere om den her.

I sidste uge bragte vi testen af HTC U11. Har du ikke læst den så kan du finde den her. Vi kan kort og godt sige, at det er et utroligt spændende produkt, som HTC har fået skruet sammen.

Salgstallene skulle på nuværende tidspunkt være mere positive end på forgængerne HTC 10 og HTC One M9. Ifølge HTC selv, så har telefonen i hvert fald på nuværende tidspunkt solgt bedre end disse. Der er dog ikke nævnt nogle konkrete salgstal.

HTC U11 er kommet godt fra start

Du har også kunne læse fjerde og sidste del i vores blog omkring eventyret med robotplæneklipperen. Har du ikke læst dette, så finder du det her.

Der er på nuværende tidspunkt også en række rygter omkring Pixel-telefonerne. Eksempelvis skulle Android O blive tilgængeligt i løbet af august til disse enheder. Og så skulle den næste Google-telefon få et anderledes skærmformat.

Den næste Google telefon får nyt skærmformat

Og så har du kunne læse DEL 1 i vores test af den nye Nokia 3310.

 – Nokia 3310 test – skiftet fra smartphone til dumbphone

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 24

  1. Rygte: Ny iPhone bliver uden gigabit 4G
  2. Nokia 3310 test – skiftet fra smartphone til dumbphone
  3. Rygte: Samsung Galaxy Note 8 kommer til August
  4. Deler du dit streaming-login? Bare rolig, ingen kommer efter dig
  5. 3 er klar med hurtigere 4G på 1.800 MHz
  6. Top 10: De mest solgte mobiler i maj 2017
  7. Apple overfylder iOS med funktioner, men brugerne er ikke med
  8. Robotplæneklipper – er den pengene værd?
  9. Her er Honor 9 – afsløret i Kina
  10. iCloud med 2 TB plads falder til halv pris – se prisen her

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram