HTC U11 er kommet godt fra start

1

HTC’s seneste flagskib har fået gode anmeldelser, og det ser også ud til at køberne, har taget godt imod den

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)
HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

HTC U11 har fået rigtig meget ros. Kameratestsiden DxOMark har kåret HTC U11 kameraet som verdens bedste mobilkamera. MereMobils chefredaktør John G. var da også vildt begejstret for telefon. John G. skrev, at telefonen har et imponerede flot design og verdens bedste mobilkamera. HTC sparker r*v med HTC U11, deres bedste smartphone, nogensinde. Telefonen indkasserede da også topkarakterer hos John G.

HTC U11 test – HTCs bedste smartphone, nogensinde

GSMArena skriver, at HTC U11 har haft en rigtig god salgsstart. Telefonen har solgt bedre end både HTC 10 og HTC One M9. Oplysningerne kommer fra HTC selv. De kommer dog ikke med nogen officielle salgstal, så vi ved ikke hvor godt telefonen har klaret sig i forhold til konkurrenterne.

Mere til historien

HTC har haft det svært de seneste par år, men med HTC U11 er det igen lykkedes HTC at lave en rigtig god telefon. Om det er nok til at overbevise køberne, må tiden vise.

 

 

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer