HTC U11 er kommet godt fra start

HTC's seneste flagskib har fået gode anmeldelser, og det ser også ud til at køberne, har taget godt imod den

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

HTC U11 har fået rigtig meget ros. Kameratestsiden DxOMark har kåret HTC U11 kameraet som verdens bedste mobilkamera. MereMobils chefredaktør John G. var da også vildt begejstret for telefon. John G. skrev, at telefonen har et imponerede flot design og verdens bedste mobilkamera. HTC sparker r*v med HTC U11, deres bedste smartphone, nogensinde. Telefonen indkasserede da også topkarakterer hos John G.

- HTC U11 test – HTCs bedste smartphone, nogensinde

GSMArena skriver, at HTC U11 har haft en rigtig god salgsstart. Telefonen har solgt bedre end både HTC 10 og HTC One M9. Oplysningerne kommer fra HTC selv. De kommer dog ikke med nogen officielle salgstal, så vi ved ikke hvor godt telefonen har klaret sig i forhold til konkurrenterne.

Mere til historien

HTC har haft det svært de seneste par år, men med HTC U11 er det igen lykkedes HTC at lave en rigtig god telefon. Om det er nok til at overbevise køberne, må tiden vise.

 

 

 

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram