MobilePay og WeShare siger farvel til Windows

MobilePay stopper udviklingen af MobilePay-applikationen til Windows platformen. Så Windows Phone brugere vil inden længe ikke kunne bruge MobilePay.

MobilePay i butik (Foto: MobilePay)

MobilePay i butik (Foto: MobilePay)

MobilePay er på nuværende tidspunkt den mest benyttede mobilbetalingsløsning på det danske marked og der udsendes jævnligt opdateringer til applikationen.

Men for Windows Phone platformen er det snart slut.

MobilePay oplyser, at de stopper med at udvikle MobilePay til Windows, da færre og færre bruger applikationen fra en Windows Phone. Markedsandelen er faldende og i dag nede på 1,4 procent. Grunden til, at stoppe er derfor at fokuserer udviklingsressourcerne på de platforme, hvor flest brugere er.

 - MobilePay fortsatte successen i 2016 - et tilbageblik

Det betyder derfor farvel til MobilePay og WeShare i nær fremtid for Windows Phone-brugere.

MobilePay og WeShare lukkes derfor ned inden for de næste par måneder på Windows Phone.

Har du en Windows Phone vil du få yderligere information om, hvornår dette sker via applikationen. Og har du kan du altid kontakte MobilePay, hvis du har yderligere spørgsmål.

Det er endnu ikke besluttet præcis, hvornår MobilePay og WeShare lukkes ned. Men det vil ske i løbet af nogle måneder.

På Facebook spørger brugere, hvorfor den nuværende version ikke blot kan blive i Windows Store, da det jo ikke kræver udviklingsressourcer. Men til det oplyser MobilePay til MereMobil.dk, at det skyldes sikkerheden skal være i top og applikationerne er lig hinanden på tværs af platforme. Og særlig sikkerheden er vigtig for MobilePay og et punkt de ikke vil gå på kompromis med. Derfor er den svære beslutning altså truffet og meldt ud som en ”early warning”.

 - Swipp lukker – alle bankerne skifter til MobilePay

MobilePay ser det an og melder ud når det vides, hvornår applikationerne lukkes ned.

Mere til historien

Det er ikke kun MobilePay, som vælger ikke at benytte flere udviklingsressourcer på Windows Phone platformen. Eksempelvis er Nets mobile dankort heller ikke udviklet til Windows Phone.

20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Dansk app-bank melder krig mod MobilePay

Lunar vil gøre det lettere for kunderne at handle på nettet.

(mere…)
MobilePay har sat ny rekord for flest overførsler

KORT NYT: Den danske mobilbetalingsapp MobilePay har hen over sommeren oplevet stor fremgang i antallet af transaktioner. Juni er ny rekord.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram