Honor 9 afsløres den 12. juni i Kina

Sløret løftes officielt for den nye Honor 9 den 12. juni i Shanghai Hai, Kina. Her er de seneste rygter.

Honor 9 lanceringsplakat (skærmbillede: MereMobil)

Honor er blevet et selvstændigt varemærke i Huawei-koncernen. Honor har profileret sig på at levere rigtigt gode mobiler til en meget skarp pris.

Vi har tidligere anmeldt Honor 8 til topkarakterer. John G., vores chefredaktør, var så begejstret for den, at han anbefalede at vælge Honor 8 over Huaweis egen P9.

Honor 8 – måske årets Android-smartphone

Der har længe svirret rygter om den kommende Honor 9, men nu kan Android Authority fortælle, at den officelle afsløringsdato er den 12. juni.

I sidste uge dukkede et leak op af en reklameplakat, som annoncerede at Honor 9 ville blive afsløret den 12. juni. Dette var dog ikke officielt bekræftet. Honor har på deres kinesiske hjemmeside lagt et billede op, som bekræfter afsløringsdatoen.

Den officielle afsløringen af Honor 9 finder sted i Shanghai, Kina.

Honor 9 er på vej, her er de seneste rygter

Det siger rygterne om den kommende Honor 9

Rygterne svirrer omkring den kommende telefon i Honor-familien, og selvom intet er officielt bekræftet, ventes det, at den kommende telefon vil have en skærm på 5,15 tommer i Full HD. Processoren siges at være Hisilicon Kirin 960, som vi har set i Huaweis top-model Mate 9 Pro. Telefonen kommer - ifølge rygterne - i to varianter, nemlig med 4 eller 6 GB RAM. Begge versioner kommer angiveligt med 64 GB hukommelse, som kan udvides via SD-kort.

Hvis rygterne holder, kan vi vente os masser af batterilevetid, da batteriet siges at være på 3,100 mAh. Telefonen ventes at få et 12 og 20 megapixels dobbeltkamera på bagsiden og et 8 megapixels kamera på forsiden.

Fingeraftrykslæseren skulle være rykket fra bagsiden til forsiden. Noget som vi også har set på Huawei Mate 9 serien og Huawei P10.

Huawei er nu den største smartphone-producent i Kina

Mere til historien

Det ser ud til, at vi endnu engang kan vente os en power-mobil fra Honor. Der er endnu ikke en dansk lanceringsdato, ligesom vi heller ikke ved, hvilken udgave, som kommer på det danske marked. Som altid skal rygter tages med et gran salt, og vi ved mere efter den officielle afsløring.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram