Honor 9 er på vej – her er de seneste rygter

Rygtebørsen svirrer i disse dage med rygter om en ny Honor, og dermed en afløser for Honor 8, som ramte flere europæiske markeder i sommeren sidste år.

Bund og top på Honor 9. Lækket billede (Kilde: The Tech Point)

Bund og top på Honor 9. Lækket billede (Kilde: The Tech Point)

Huaweis subbrand Honor er på vej med endnu et skud på stammen. Det skriver flere medier. Honor 9 hedder den, og først i maj lækkede The Tech Point billeder af det der hævdes at være det seneste skud på den kinesiske stamme.

Honor 9 minder meget om Honor 8, som fik en storebror på det europæiske marked, da Honor 8 Pro blev sendt i handlen for godt en måned siden.

Således er der glas både for og bag, båret af en smal metalramme. Men på billederne af den formodede 9’er er hjemknappen og fingeraftrykslæseren flyttet til fronten og placeret nederst på skærmen – ganske som på Huawei P10 og som det kendes fra blandt andet iPhone.

Kameraet er fortsat med dobbeltlinse på bagsiden, med tvillingeflash og en lasersensor til fokusering. På forsiden sidder der et enkelt kamera.

Billederne viser desuden, at Honor med 9’eren ser ud til at droppe minijack-stikket og går over til USB Type C midt i bundstykket. Stikket er på billederne flankeret af to højtalere – ganske som iPhone 7 – så måske er det stereo?

Der forlyder ikke noget om indmaden, men blandt andre Tek.no mener, at inde under skallen finder man sandsynligvis den samme teknik som i Huawei Honor V9. Det vil betyde kraftigere processor, mere hukommelse og mere lagerplads. Altså generelt en kraftigere telefon.

I august 2016 anmeldte vi Honor 8 som på daværende tidspunkt var en kæmpe overraskelse. Læs her anmeldelsen af Honor 8.

Mere til historien

Honor er et subbrand under Huawei med selvstændig organisation. I Danmark findes for eksempel Honor 8 og Honor 8 Lite. Den kan købes hos udvalgte forhandlere og fås i farverne sort, guld, hvid og blå til en pris omkring 2.000 kroner.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram