Honor 8 Lite er klar til salg i Danmark

Huawei har netop lanceret deres nyeste smartphone, Honor 8 Lite, på det danske marked. Læs om den nye Honor der låser op på blot 0,3 sekund.

Honor 8 Lite (Foto: Huawei)

Honor 8 Lite (Foto: Huawei)

Da Honor 8 blev lanceret i sommeren 2016 fik den flotte ord med på vejen – blandt andet fra os på MereMobil.dk. Vi gik endda så vidt, at kalde Honor 8 for ”måske årets Android-telefon” – og det er bestemt også en telefon, hvor der virkelig er value for money.

WEB-TV: Honor 8 – måske årets Android-smartphone

Nu er en ny Honor telefon klar til danskerne. Denne hedder Honor 8 Lite. Vi har tidligere skrevet om Huawei P8 Lite (2017), der er lanceret i Tyskland og Storbritannien, samt rygterne om en lignende telefon med navnet Honor 8 Lite, der ville komme på markedet. Nu er det altså sikkert og vist, at vi i Danmark får Honor 8 Lite.

Honor 8 Lite lækket – ligner Huawei P8 Lite (2017)

Honor 8 Lite kommer med et flot design og en power, der skal appellere til de kvalitets- og prisbevidste forbrugere, lyder det fra Huawei, der står bag Honor-telefonerne. Glasset på telefonen er afrundet med en 2,5D slibning og bløde kanter. Telefonen er udformet i unibody med børstet stål-finish.

Indmaden er heller ikke at kimse af. Den er udstyret med en Kirin 655 Octa-Core processor, 3 GB LPDDR3 RAM og 16 GB hukommelse med mulighed for udvidelse via ekstern hukommelse på op til 128GB.

Lynoplåsning via fingeraftryk

Fingeraftrykslæseren låser din smartphone op på imponerende 0,3 sekunder, og det store 3.000 mAh batteri giver mange timers brug uden bekymring om at skulle lade op.

WEB-TV: Så hurtig er fingeraftrykslæseren på Huawei Mate 9 Pro

– ”Med Honor 8 Lite præsenterer vi et produkt, der balancerer perfekt i forholdet mellem brugeroplevelse og vigtige funktionaliteter, der samtidig ikke ruinerer budgettet. Der er tale en smartphone, der praktisk talt giver dig alt, hvad en moderne smartphonebruger har behov for, og den leverer det på et rigtig højt niveau,” siger Senior Marketing Manager hos Huawei, Marie Feldborg.

Stor og spændende skærm

Skærmen på Honor 8 Lite er på 5,2 tommer med 1080 pixels Full-HD opløsning med en pixeltæthed på 423 PPI.

Kameraet har en opløsning på 12 megapixels. Frontkameraet med vidvinkel-linse er på 8 megapixels. Linsen giver spændende muligheder når det handler om at tage selfies. Der er desuden en ny videoredigeringsfunktion, som gør det muligt at lave små film, mens du er på farten.

Honor 8 Lite kommer med Android 7.0 Nougat og brugerfladen EMUI 5.0 ovenpå. Præcis som det også kendes fra Huawei Mate 9 Pro.

Honor 8 Lite fås i farverne sort, guld, hvid og blå. Du kan købe den hos udvalgte forhandlere til Sponseret link en pris omkring 2.000 kroner. Her kan du læse mere om priserne på Honor 8 Lite.

Billeder af Honor 8 Lite

Sådan skifter du let telefon

Mere til historien

Med Honor 8 Lite følger også funktionen Phone Clone, som gør det muligt for dig, at skifte telefon og nemt og hurtigt samt overføre alle data fra din gamle telefon. Se mere om, hvordan du gør i videoen herover.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram