Honor 8 Lite – pris og tilgængelighed

1

Honor 8 Lite lander nu i Danmark, klar til at følge successen op efter Honor 8. Se pris og tilgængelighed her på Honor 8 Lite.

Honor 8 Lite (Foto: Huawei)
Honor 8 Lite (Foto: Huawei)

Honor 8 Lite er en ”nedgraderet” version af Honor 8, som blev lanceret i august 2016. Der er justeret lidt på specifikationerne, men designet minder ret meget om Honor 8.

Honor 8 Lite klar til salg i Danmark

Kan du nøjes med lidt mindre power under motorhjelmen, og dermed også et mindre greb i pengepungen, så skal du se nærmere på Honor 8 Lite.

Fingeraftrykslæseren er super hurtig, hvilket også er et af kendetegnene ved Huawei Mate 9 Pro, der netop nu sælger flot på det danske marked.

Honor 8 Lite har en Kirin 655 octa-core processor 3 GB RAM, 16 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort på op til 128 GB. Skærmen er på 5,2 tommer og har Full-HD opløsning. Batteriet har en kapacitet på 3.000 mAh. Du får også 12 megapixels kamera samt 8 megapixels frontkamera.

Honor 8 Lite leveres med Android 7.0 Nougat og brugerfladen EMUI 5.0 ovenpå.

 – 1,5 millioner solgte eksemplarer af Honor 8

Honor 8 Lite kommer i farverne sort, guld, hvid og blå, og den kan købes til en vejledende udsalgspris på 2.199 kroner uden abonnement, hos udvalgte forhandlere, for udgaven med 16 GB hukommelse. Salget starter den 17. februar 2017.

Mere til historien

Netop nu er Honor 8 faldet i pris og kan købes for lidt over 3.000 kroner uden abonnement, det viser %%%% dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer