Giganter: Telia og Elgiganten indleder samarbejde

0

Nu er Telias produkter tilgængelige i alle Elgigantens butikker i Danmark. Telia fastholder egne butikker.

To af de helt store spillere det danske mobil-marked har indgået et strategisk samarbejde.

Det drejer sig om Telia, Nordens største teleselskab, og Elgiganten, som er Nordens største varehus indefor elektronik.

Fremover vil Telias produkter således blive tilbudt kunderne i samtlige af Elgigantens 37 butikker rundt om i Danmark.

Telia har i forvejen 51 butikker, og med aftalen kommer antallet af butikker, hvor Telia-kunder kan få hjælp, op på i alt 88 butikker fordelt over hele landet.

Lettere adgang til digitale muligheder

Hos Telia påpeger privatkundedirektør Christoph Nørgaard, at Telia dermed kommer tættere på endnu flere kunder. Men også Elgigantens volumen, med både mange og meget store butikker, ser han som en væsentlig årsag til det nye strategiske samarbejde.

Telia beholder egne specialiserede butikker, men Telias produkt-univers, hvor kunderne kan vælge mellem Telia TV, film og serier samt digitale blade og magasiner, bliver nu også tilgængeligt i Elgiganten.

Hos Elgiganten ser man en fordel i, at kunne tilbyde kunderne Telias abonnementer, og mener at det er en “klar styrkelse” af sortimentet inden for telefoni.

– “Vores målsætning er altid at kunne tilbyde vores kunder et stort og interessant udvalg af tjenester og produkter, og der er ingen tvivl om, at samarbejdet med Telia bidrager yderligere til det. Vi får simpelthen et rigtigt stærkt udvalg i mobiltelefoni og relaterede produkter”, siger Peder Stedal, administrerende direktør hos Elgiganten.

Mere til historien

Ifølge Telia Company servicerer 26.000 ansatte hver dag millioner af kunder. Telia skriver i en pressemeddelelse, at virksomheden er “samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser”. Telia skriver desuden, at den er “klar til at forandre branchen”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer