Giganter: Telia og Elgiganten indleder samarbejde

Nu er Telias produkter tilgængelige i alle Elgigantens butikker i Danmark. Telia fastholder egne butikker.

To af de helt store spillere det danske mobil-marked har indgået et strategisk samarbejde.

Det drejer sig om Telia, Nordens største teleselskab, og Elgiganten, som er Nordens største varehus indefor elektronik.

Fremover vil Telias produkter således blive tilbudt kunderne i samtlige af Elgigantens 37 butikker rundt om i Danmark.

Telia har i forvejen 51 butikker, og med aftalen kommer antallet af butikker, hvor Telia-kunder kan få hjælp, op på i alt 88 butikker fordelt over hele landet.

Lettere adgang til digitale muligheder

Hos Telia påpeger privatkundedirektør Christoph Nørgaard, at Telia dermed kommer tættere på endnu flere kunder. Men også Elgigantens volumen, med både mange og meget store butikker, ser han som en væsentlig årsag til det nye strategiske samarbejde.

Telia beholder egne specialiserede butikker, men Telias produkt-univers, hvor kunderne kan vælge mellem Telia TV, film og serier samt digitale blade og magasiner, bliver nu også tilgængeligt i Elgiganten.

Hos Elgiganten ser man en fordel i, at kunne tilbyde kunderne Telias abonnementer, og mener at det er en "klar styrkelse" af sortimentet inden for telefoni.

- "Vores målsætning er altid at kunne tilbyde vores kunder et stort og interessant udvalg af tjenester og produkter, og der er ingen tvivl om, at samarbejdet med Telia bidrager yderligere til det. Vi får simpelthen et rigtigt stærkt udvalg i mobiltelefoni og relaterede produkter", siger Peder Stedal, administrerende direktør hos Elgiganten.

Mere til historien

Ifølge Telia Company servicerer 26.000 ansatte hver dag millioner af kunder. Telia skriver i en pressemeddelelse, at virksomheden er "samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem - på deres egne betingelser". Telia skriver desuden, at den er "klar til at forandre branchen".

Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
Telia: Voksende omsætning – men mister mobilkunder

Den danske afdeling af Telia har i det seneste år mistet 16.000 mobilkunder, det viser det seneste årsregnskab.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Endelig! Pixel 7 til Danmark? Det tror vi!

Pixel 7 og Pixel 7 Pro er på vej. I år kommer Danmark endelig på landkortet. Det tror vi på!

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram