Sony Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact og X1 - specifikationer lækket

Sony vil annoncere tre nye smartphone-modeller til dette års IFA-messe - en ny Compact er på vej. Se de lækkede specifikationer her.

Sony logo

Sony logo (Foto: MereMobil.dk)

IFA-messen, som afholdes i september, har ofte budt på nye Sony-modeller. Og rygterne svirrer nu om, at Sony vil annoncere tre nye smartphone-modeller til dette års IFA-messe. IFA afholdes fra 1. til 6. september 2017.

 - Sony Xperia XZ Premium slår Galaxy S8 på 3D-benchmark

Enhederne ventes, at få navnene Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact og Xperia X1. Der er desuden lækket oplysninger omkring de ventede nøglespecifikationer. Det skriver GSMArena.com.

Xperia XZ1 ventes at komme med Qualcomm Snapdragon 835 processoren og en 5,2 tommer skærm med Full HD-opløsning. Derudover forventes det, at den kommer med 4 GB RAM og et batteri på 3.000 mAh.

 - TEST: Sony Xperia XZs - fedt kamera med cool slow-mo

Compact-modellen vil få en skærm på 4,6 tommer med HD-opløsning. Processoren skulle angiveligt også blive Snapdragon 835 fra Qualcomm, mens batteriet er på 2.800 mAh. Og navnet skulle blive Xperia XZ1 Compact.

Den tredje model er en mere prisvenlig en af slagsen. Xperia X1 kommer med en 5 tommer Full HD skærm, 4 GB RAM, Snapdragon 660 processor og et batteri på 2.800 mAh.

 - WEB-TV: Sony Xperia XZs - sådan ser super slowmotion ud

Rygterne forlyder også, at de tre nye modeller vil komme med en ny kamera-teknologi. Det eneste der dog indtil nu er oplyst om denne er ordene ”full pixel continuous and shoot”. Yderligere oplysninger om dette vil følge når Sony melder noget officielt ud omkring produkterne.

Sony rygtes desuden, at arbejde på en Xperia X Ultra, som måske vil blive annonceret i slutningen af andet kvartal eller i løbet af tredje kvartal i år. Det skriver Playfuldroid.com.

Sony har på nuværende tidspunkt ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer.

Mere til historien

Sony Xperia XA1 kommer med et lækkert design og et godt kamera, men mangler det ekstra, som skal få den til at skille sig ud. Læs testen af Sonys nye mellemklassetelefon her.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram