Sony Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact og X1 – specifikationer lækket

1

Sony vil annoncere tre nye smartphone-modeller til dette års IFA-messe – en ny Compact er på vej. Se de lækkede specifikationer her.

Sony logo
Sony logo (Foto: MereMobil.dk)

IFA-messen, som afholdes i september, har ofte budt på nye Sony-modeller. Og rygterne svirrer nu om, at Sony vil annoncere tre nye smartphone-modeller til dette års IFA-messe. IFA afholdes fra 1. til 6. september 2017.

 – Sony Xperia XZ Premium slår Galaxy S8 på 3D-benchmark

Enhederne ventes, at få navnene Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact og Xperia X1. Der er desuden lækket oplysninger omkring de ventede nøglespecifikationer. Det skriver GSMArena.com.

Xperia XZ1 ventes at komme med Qualcomm Snapdragon 835 processoren og en 5,2 tommer skærm med Full HD-opløsning. Derudover forventes det, at den kommer med 4 GB RAM og et batteri på 3.000 mAh.

 – TEST: Sony Xperia XZs – fedt kamera med cool slow-mo

Compact-modellen vil få en skærm på 4,6 tommer med HD-opløsning. Processoren skulle angiveligt også blive Snapdragon 835 fra Qualcomm, mens batteriet er på 2.800 mAh. Og navnet skulle blive Xperia XZ1 Compact.

Den tredje model er en mere prisvenlig en af slagsen. Xperia X1 kommer med en 5 tommer Full HD skærm, 4 GB RAM, Snapdragon 660 processor og et batteri på 2.800 mAh.

 – WEB-TV: Sony Xperia XZs – sådan ser super slowmotion ud

Rygterne forlyder også, at de tre nye modeller vil komme med en ny kamera-teknologi. Det eneste der dog indtil nu er oplyst om denne er ordene ”full pixel continuous and shoot”. Yderligere oplysninger om dette vil følge når Sony melder noget officielt ud omkring produkterne.

Sony rygtes desuden, at arbejde på en Xperia X Ultra, som måske vil blive annonceret i slutningen af andet kvartal eller i løbet af tredje kvartal i år. Det skriver Playfuldroid.com.

Sony har på nuværende tidspunkt ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer.

Mere til historien

Sony Xperia XA1 kommer med et lækkert design og et godt kamera, men mangler det ekstra, som skal få den til at skille sig ud. Læs testen af Sonys nye mellemklassetelefon her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer