Her er de nye priser i App Store

0

Apple varslede en prisstigning på apps i sidste uge. Den er nu slået igennem. Se de nye app-priser her og hvor meget de er steget.

Apples App Store
Apples App Store

Vi skrev i sidste uge, at Apple var på vej med en prisstigning på applikationer i App Store. Priserne er nu realitet i den danske App Store – i hvert fald i nogle takstgrupper. Grunden til prisstigningen er angiveligt ændringer i valutakurser og lokale skatter eller afgifter. Prisstigningen skulle gælde alle EU-lande, Danmark og Mexico.

Apple forsøger, at gøre priserne “ensartede” i hele verden, så køb ikke er billigere i nogle lande end andre.

Facebook Messenger Lite kommer nu til Danmark

På apps der tidligere har kostet 8 kroner er prisen nu helt som forventet steget til 9 kroner. Dette er altså nu den nye mindstepris for applikationer – foruden de der er gratis. De applikationer som tidligere kostede 16 kroner er ”kun” steget til 17 kroner. Der hvor den største procentvise stigning er, er på applikationer, som tidligere kostede 29-39 kroner. Disse er nu steget til 35 og 45 kroner.

200.000 apps bliver måske ubrugelige når iOS 11 kommer

Umiddelbart er det dog ikke alle apps, som har fået en prisstigning. De apps, der tidligere kostede 25 kroner og apps til 49 kroner og op, ser ud til at have beholdt priserne fra tidligere.

 – Reklamer på vej i Apples App Store

De nye takster for apps i App Store

Priserne på applikationer i Apples App Store pr. 2. maj 2017 er, som nedenstående skema viser. De priser der herunder er markeret med fed skrift er de forhøjede priser.

Tidligere priserNuværende priser
8 kroner9 kroner
16 kroner17 kroner
25 kroner25 kroner
29 kroner35 kroner
39 kroner45 kroner
49 kroner49 kroner
59 kroner59 kroner
69 kroner69 kroner
79 kroner79 kroner

Mere til historien

Hvor mange forskellige applikationer, der netop nu er i Apples App Store er uvist. Men i sommeren 2016 meldte Apple ud, at der nu var mere end 2 millioner forskellige applikationer at vælge imellem i deres applikationsbutik.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer