Facebook Messenger Lite kommer nu til Danmark

0

Facebook har oplyst, at Messenger Lite nu også lanceres på det danske marked, samt 131 øvrige lande.

Facebook Messenger Lite
Facebook Messenger Lite

Hvis du synes, at applikationen Messenger engang imellem er længe om at starte op, så er der håb forude. Facebook har nemlig besluttet, at lancere Facebook Messenger Lite på en række nye markeder – faktisk hele 132 lande. Og Danmark er altså et af dem, skriver Techcrunch.

Facebook lancerede Messenger Lite i oktober 2016, men dengang var det primært i sydamerikanske, afrikanske og asiatiske lande. Men nu skal applikationen altså være tilgængelig i en lang række lande.

TIP: Brug Messenger uden en Facebook-profil

Det der er interessant ved Messenger Lite er, at den ikke tærer så hårdt på telefonens ressourcer, som den almindelige Messenger applikation gør.

Reklamer på vej i Facebook Messenger

På Messenger Lite er der forsøgt at gøre, så applikationen ikke bruger løs på telefonens ressourcer, det betyder også at det ikke er alle funktioner, som du kender fra Messenger, der er inkluderet i Lite-versionen. Eksempelvis skal du ikke forvente, at funktioner som ”Stories” og ”Chatbots” vil blive mulige.

Applikationen er tilgængelig i Googles Play Store og fungerer på selv ældre Android-telefoner med Android 2.3 Gingerbread.

Mere til historien

Facebook Messenger Lite er udviklet til, at virke på svage 2G-forbindelser.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer