Facebook Messenger Lite kommer nu til Danmark

Facebook har oplyst, at Messenger Lite nu også lanceres på det danske marked, samt 131 øvrige lande.

Facebook Messenger Lite

Facebook Messenger Lite

Hvis du synes, at applikationen Messenger engang imellem er længe om at starte op, så er der håb forude. Facebook har nemlig besluttet, at lancere Facebook Messenger Lite på en række nye markeder – faktisk hele 132 lande. Og Danmark er altså et af dem, skriver Techcrunch.

Facebook lancerede Messenger Lite i oktober 2016, men dengang var det primært i sydamerikanske, afrikanske og asiatiske lande. Men nu skal applikationen altså være tilgængelig i en lang række lande.

TIP: Brug Messenger uden en Facebook-profil

Det der er interessant ved Messenger Lite er, at den ikke tærer så hårdt på telefonens ressourcer, som den almindelige Messenger applikation gør.

Reklamer på vej i Facebook Messenger

På Messenger Lite er der forsøgt at gøre, så applikationen ikke bruger løs på telefonens ressourcer, det betyder også at det ikke er alle funktioner, som du kender fra Messenger, der er inkluderet i Lite-versionen. Eksempelvis skal du ikke forvente, at funktioner som ”Stories” og ”Chatbots” vil blive mulige.

Applikationen er tilgængelig i Googles Play Store og fungerer på selv ældre Android-telefoner med Android 2.3 Gingerbread.

Mere til historien

Facebook Messenger Lite er udviklet til, at virke på svage 2G-forbindelser.

Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Ekspert: AI påvirker dine børn

Cyberbanditterne har en langsigtet plan med at manipulere med dine børn, siger ekspert.

(mere…)
Tinder klar med ny ”Del”-funktion

En ny funktion lander snart i din Tinder-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram