Lumigon T3 i ny udgave – T3 Black-Black Steel Edition

1

Lumigon er klar med en ny variant af deres smartphone T3. Læs her mere om Lumigon Black-Black-Steel Edition.

Lumigon T3 Black-Black-Steel Edition (Foto: Lumigon)
Lumigon T3 Black-Black-Steel Edition (Foto: Lumigon)

I sidste uge kunne vi fortælle, at den danske mobilproducent Lumigon havde åbnet en shop-in-shop i Danmark. Nu oplyser Lumigon, at de også er klar med en ny variant af deres smartphone T3.

 – Lumigon klar med shop-in-shop i Danmark

Den nye udgave af T3 hedder Black-Black-Steel. Bagsiden af telefonen er sort Corning Gorilla Glass, mens siderne har stål med sort PVD-belægning. De fysiske knapper er i rustfrit stål. Specifikationerne tilsvarer den oprindelige Lumigon T3, der blev lanceret i maj 2016.

 – Lumigon T3 er en realitet

Lumigon T3 er en premium smartphone i minimalistisk dansk design i et holdbart ydre. Alle modellerne kommer med 128 GB intern hukommelse som standard og funktioner, som night vision kamera og BackTouch teknologi (betjening med fingeren på bagsiden).

 – WEB-TV: Lumigon T3 kan se i mørke – se demo af natkamera

Den nye Black-Black-Steel variant af T3 tilbyder Lumigon nu otte forskellige modeller af denne smartphone. Kunderne kan altså differentiere sig ved, at vælge mellem de forskellige varianter, der alle har et individuelt udseende. T3 fås i Black Steel, Black Black Steel, White Steel, Orange Steel, Black Gold, Black Black Gold, White Gold, White Diamond Gold.

Lumigon T3 forhandles via den officielle webshop, samt hos udvalgte forhandlere rundt i verden. Deriblandt den nyåbnede danske shop-in-shop, som ligger i Farum.

 – WEB-TV: Se Lumigon T3 i 24-karat guld

Telefonen har en vejledende pris på 5.998 kroner uden abonnement i den almindelige variant. Salgsæsken indeholder desuden et rustfrit designet headset. Vælger man den eksklusive variant, så indeholder den også en guld-dock.

Første kig på den oprindelige Lumigon T3

Billeder af Lumigon Black-Black-Steel Edition

Mere til historien

Da Lumigon lancerede T3 var det blandt andet ved, at overrække en særlig guld edition til den amerikanske skuespillerinde Tori Spelling, som særlig kendes fra Beverly Hills 90210.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer