Swipp lukker og slukker – sidste dag i dag

0

I dag er sidste dag, hvor du kan benytte Swipp. Fra i morgen kan du ikke logge ind.

Swipp lukker og slukker - sidste dag tirsdag den 28. februar 2017 (Foto: Swipp)
Swipp lukker og slukker – sidste dag tirsdag den 28. februar 2017 (Foto: Swipp)

I dag, tirsdag den 28. februar 2017, er den sidste dag, hvor du kan benytte mobilbetalingsapplikationen Swipp.

 – Swipp lukker og slukker i starten af 2017

De fleste af landets banker og pengeinstitutter var tidligere en del af samarbejdet omkring Swipp, men de vragede løsningen til fordel for konkurrenten MobilePay tilbage i november 2016. Swipp har derfor taget konsekvensen af dette og lukker ned for al aktivitet efter i dag.

Betal med Swipp (Foto: Swipp)
Betal med Swipp (Foto: Swipp)

Danske Banks kunder, der har brugt Swipp, blev der lukket ned for onsdag den 25. januar 2017. Og da der gjorde det fulgte en opdatering af applikationen. Denne fjernede nemlig adgangen for Danske Bank-kunder. Under beskrivelsen stod da også pludselig nedenstående meddelelse.

 – Swipp lukker ned for betalingskort

Swipp lukker og slukker (Foto: MereMobil.dk)
Swipp lukker og slukker (Foto: MereMobil.dk)

– ”Vær opmærksom på, at Swipp lukker den 28. februar 2017. Det betyder, at alle Swipp-aftaler er varslet opsagt og vil ophøre den 28. februar 2017. Hvis du downloader Swipp-appen, vil den kun kunne bruges frem til og med den 28. februar 2017. Du vil ikke kunne logge ind i appen og dermed heller ikke betale med Swipp efter denne dato.”

Denne bakkes nu op på Swipps hjemmeside, hvor det altså også bekræftes at tirsdag den 28. februar 2017 er sidste dag, hvor Swipp kan benyttes.

– ”Så er det uigenkaldeligt. Vi er kede af at fortælle, at Swipp lukker pr. 28. februar 2017. Efter den dato vil du ikke længere kunne bruge Swipp-appen, ligesom man som virksomhed ikke længere vil kunne benytte Swipp som betalingsinstrument,” lyder det på Swipps hjemmeside.

MobilePay (Foto: Danske Bank)
MobilePay (Foto: Danske Bank)

MobilePay får Swipp-funktioner

MobilePay er nu en fælles applikation til mobilbetaling. De banker og pengeinstitutter, som tidligere støttede op om Swipp og var en del af BOKIS, er nu bag MobilePay. MobilePay får derfor også konto-til-konto-teknologien, som tidligere var en del af Swipp.

Swipp lukker – alle bankerne skifter til MobilePay

– ”Jeg er glad for, at det nye samarbejde hviler på den omkostningseffektive teknologi, Swipp blev bygget på. Det bedste fra Swipp kombineres dermed med MobilePays distributionskraft. Det er den bedst tænkelige løsning for danskerne og dansk erhvervsliv,” lød det fra Anders Jensen, bestyrelsesformand i Swipp, tilbage i november måned.

Benytter du Swipp er det altså nu slut efter i dag. Overvej i stedet om du er interesseret i MobilePay.

Mere til historien

Swipp erkendte i sommeren 2016, at MobilePay var Swipp overlegen. Og siden gik det altså stærkt. MobilePay har dog ikke haft så høje beløbsgrænser, som Swipp, da de ikke har gjort brug af konto-til-konto overførsel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer