Swipp lukker ned for betalingskort

1

Swipp lakker mod enden og oplyser nu kunderne om, at de fra januar ikke længere kan være tilknyttet Swipp med deres betalingskort.

Betaling med Swipp (Foto: MereMobil.dk)
Betaling med Swipp (Foto: MereMobil.dk)

Swipp er færdig. Alle bankerne omkring Swipp tilslutter sig MobilePay. Sådan skrev MereMobil.dk den 14. november 2016. Og der lukkes også mere og mere ned for Swipp.

Swipp lukker – alle bankerne skifter til MobilePay

Swipp har netop udsendt en mail til deres brugere, hvor de oplyser, at de den 25. januar 2017 lukker for muligheden for, at være tilknyttet Swipp via et betalingskort.

Det betyder kort og godt, at alle Swipp-aftaler der er tilknyttet betalingskort ophører der.

Derfor lukker Swipp aftaler med betalingskort

Da alle pengeinstitutterne bag Swipp er gået sammen med MobilePay – hvor man er tilsluttet med betalingskort, så forvinder argumentet for at kunne benytte Swipp på samme måde.

– ”Da du har konto hos Danske Bank og dermed er tilknyttet Swipp med betalingskort, vil du derfor ikke kunne bruge Swipp og logge ind i Swipp-appen fra og med denne dato. Du vil dog fortsat kunne se dine Swipp-overførsler i din netbank eller på kontoudtoget fra din bank,” lyder det blandt andet i den mail, som er udsendt til Danske Bank-kunder, der er oprettet ved Swipp.

 – Swipp erkender MobilePay er overlegen

Hvor længe der går ingen Swipp lukker helt ned er uvist, men det ventes de langsomt udfases.

Mere til historien

Swipp lancerede først i medio oktober 2016, at de nu var klar til mobilbetaling ved webshops med Swipp Erhverv Nethandel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer