Swipp lukker ned for betalingskort

Swipp lakker mod enden og oplyser nu kunderne om, at de fra januar ikke længere kan være tilknyttet Swipp med deres betalingskort.

Betaling med Swipp (Foto: MereMobil.dk)

Betaling med Swipp (Foto: MereMobil.dk)

Swipp er færdig. Alle bankerne omkring Swipp tilslutter sig MobilePay. Sådan skrev MereMobil.dk den 14. november 2016. Og der lukkes også mere og mere ned for Swipp.

- Swipp lukker – alle bankerne skifter til MobilePay

Swipp har netop udsendt en mail til deres brugere, hvor de oplyser, at de den 25. januar 2017 lukker for muligheden for, at være tilknyttet Swipp via et betalingskort.

Det betyder kort og godt, at alle Swipp-aftaler der er tilknyttet betalingskort ophører der.

Derfor lukker Swipp aftaler med betalingskort

Da alle pengeinstitutterne bag Swipp er gået sammen med MobilePay – hvor man er tilsluttet med betalingskort, så forvinder argumentet for at kunne benytte Swipp på samme måde.

- ”Da du har konto hos Danske Bank og dermed er tilknyttet Swipp med betalingskort, vil du derfor ikke kunne bruge Swipp og logge ind i Swipp-appen fra og med denne dato. Du vil dog fortsat kunne se dine Swipp-overførsler i din netbank eller på kontoudtoget fra din bank,” lyder det blandt andet i den mail, som er udsendt til Danske Bank-kunder, der er oprettet ved Swipp.

 - Swipp erkender MobilePay er overlegen

Hvor længe der går ingen Swipp lukker helt ned er uvist, men det ventes de langsomt udfases.

Mere til historien

Swipp lancerede først i medio oktober 2016, at de nu var klar til mobilbetaling ved webshops med Swipp Erhverv Nethandel.

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram