Huawei Mate 9 – can you bend it?

Huawei Mate 9 har opnået stor succes og det resulterer i, at den skal udsættes for en masse ting. Se hvad Mate 9 kan holde til.

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

YouTube-kanalen JerryRigEverything har specialiseret sig i, at udsætte mobiltelefoner for ekstra hård behandling for at se hvor meget de kan tåle.

 – 10 tips til Huawei Mate 9 Pro

JerryRigEverything har tidligere set nærmere på, hvad Apples topmodeller kan klare og nu er turen altså kommet til Huawei Mate 9. Det skriver Android Police.

Huaweis seneste topmodel Mate 9 er blevet testet på flere måder. Blandt andet ved at skrabe på den, samt forsøge at bøje telefonen. Dette er dokumenteret i en YouTube-video af producenten selv.

Mate 9 er på niveau med de fleste andre mobiltelefoner når det kommer til ”ridsetesten” og for at se hvor ridsebestandig den er. Resultatet måles efter den såkaldte Mohs skala.

 – TEST: Huawei Mate 9 Pro – måske 7 ud af 6 stjerner

Du kan i videoen også se, at de tester skærmen ved, at sætte ”ild til den” – ved at holde en lighter på skærmen. Skærmens pixels kom på plads igen da skærmen var kølnet af.

Den mest interessante del af testen er for de fleste nok ”bøjetesten”, hvor de forsøger at bøje/knække telefonen på midten. Og her bestod telefonen med flotte ord. Testen afslører nemlig at den er udformet i en solid byggekvalitet.

JerryRigEverything giver Mate 9 tommelfingeren op i den samlede konklusion.

 – Huawei Mate 9 kommer alligevel til Danmark

Du kan se hele testen i videoen herunder.

Mere til historien

Det var også JerryRigEverything, som forsøgte at bøje Nexus 6P, hvor Huawei var producenten. Han viste, at den bøjede ligeså nemt, som en kniv der glider gennem smeltet smør. Sagen kørte og der var mange diskussioner om, hvorvidt telefonen var dårligt konstrueret eller ej. Du kan i videoen herunder se, hvordan det gik, da vi på MereMobil.dk forsøgte at bøje Nexus 6P.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram