Samsung kender ikke årsagen til Note 7 brande

Galaxy Note 7 har været en katastrofe for Samsung. Produktionen er nu stoppet, men Samsung kender endnu ikke grunden til de mange brande.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Alt var fryd og gammen tilbage i starten af august, da Samsung præsenterede Note 7. En telefon der fra første færd var utrolig populær og den ”vildeste” Samsung-mobil til dato.

 - Her er Galaxy Note 7 - hidtil vildeste Samsung-model

Men siden lanceringen af Note 7 har problemerne ramt Samsung, som nu har set sig nødsaget til at stoppe produktionen af telefonen helt.

 - Galaxy Note 7 bliver ikke relanceret

Da Samsung tilbagekaldte Note 7 første gang var meldingen, at de mange eksplosioner skyldtes en kortslutning, da cellerne i batterierne kom i kontakt med hinanden. Men skal man tro New York Times, så har det været en forhastet konklusion, som Samsungs ingeniører måtte drage under en presset kilde.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Ingen idé om grunden

Nu forlyder det, fra en anonym kilde med kendskab til Samsungs testforløb af telefonen, at ingeniørerne dybest set ingen idé har om, hvad der er galt med Note 7-enhederne.

Selvom hundredvis af ingeniører har forsøgt, at finde frem til årsagen har det ikke hjulpet. Det har ikke været muligt for Samsung, at genskabe fejlen én eneste gang.

Alt imens Samsung stadig er på bar bund og fortsætter med undersøgelserne, så er der også teorier på nettet, som går på batterierne i Note 7 presses hårdt op ad siden. Og hårdere end på eksempelvis Galaxy S7.

På Note 7 er de kurvede sider mere indsnævrede i forhold til tidligere modeller fra Samsung. Og den indbyggede S-Pen gør, at batteriet er presset op langt den ene side på telefonen. Batteriet i Note 7 er også 1,3 gange større end i Galaxy S7, hvilket kan gøre der er for lidt plads og det dermed kortslutter - men alt dette er spekulationer.

Samsung undersøger fortsat sagen og melder resultatet af undersøgelserne ud i de kommende uger. Det skriver Businessinsider.in.

Mere til historien

Samsung har seneste meldt følgende ud: - "The replacement phones have batteries from a separate and different supplier than the original Note 7 devices. We're currently conducting a thorough investigation, and it would be premature to speculate on outcomes. We will share more information in the coming weeks." MereMobil.dk følger med i sagen og om grunden til problemerne findes.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram