Samsung kender ikke årsagen til Note 7 brande

0

Galaxy Note 7 har været en katastrofe for Samsung. Produktionen er nu stoppet, men Samsung kender endnu ikke grunden til de mange brande.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Alt var fryd og gammen tilbage i starten af august, da Samsung præsenterede Note 7. En telefon der fra første færd var utrolig populær og den ”vildeste” Samsung-mobil til dato.

 – Her er Galaxy Note 7 – hidtil vildeste Samsung-model

Men siden lanceringen af Note 7 har problemerne ramt Samsung, som nu har set sig nødsaget til at stoppe produktionen af telefonen helt.

 – Galaxy Note 7 bliver ikke relanceret

Da Samsung tilbagekaldte Note 7 første gang var meldingen, at de mange eksplosioner skyldtes en kortslutning, da cellerne i batterierne kom i kontakt med hinanden. Men skal man tro New York Times, så har det været en forhastet konklusion, som Samsungs ingeniører måtte drage under en presset kilde.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Ingen idé om grunden

Nu forlyder det, fra en anonym kilde med kendskab til Samsungs testforløb af telefonen, at ingeniørerne dybest set ingen idé har om, hvad der er galt med Note 7-enhederne.

Selvom hundredvis af ingeniører har forsøgt, at finde frem til årsagen har det ikke hjulpet. Det har ikke været muligt for Samsung, at genskabe fejlen én eneste gang.

Alt imens Samsung stadig er på bar bund og fortsætter med undersøgelserne, så er der også teorier på nettet, som går på batterierne i Note 7 presses hårdt op ad siden. Og hårdere end på eksempelvis Galaxy S7.

På Note 7 er de kurvede sider mere indsnævrede i forhold til tidligere modeller fra Samsung. Og den indbyggede S-Pen gør, at batteriet er presset op langt den ene side på telefonen. Batteriet i Note 7 er også 1,3 gange større end i Galaxy S7, hvilket kan gøre der er for lidt plads og det dermed kortslutter – men alt dette er spekulationer.

Samsung undersøger fortsat sagen og melder resultatet af undersøgelserne ud i de kommende uger. Det skriver Businessinsider.in.

Mere til historien

Samsung har seneste meldt følgende ud: – “The replacement phones have batteries from a separate and different supplier than the original Note 7 devices. We’re currently conducting a thorough investigation, and it would be premature to speculate on outcomes. We will share more information in the coming weeks.” MereMobil.dk følger med i sagen og om grunden til problemerne findes.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer