Samsung bekræfter: Vi justerer Note 7 produktionen

0

”Sikkerhed og kvalitet skal sikres yderligere,” lyder det fra Samsung, efter weekendens hændelser omkring Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Som følge af de seneste episoder med ”sikre” Galaxy Note 7’ere der bryder i brand, teleselskaber der ikke længere vil ombytte fejlramte Note 7 til sikre enheder, samt teleselskaberne der tilbyder ombytning af Note 7 til andre telefon-modeller, har medført, at Note 7 produktionen nu justeres.

 – Teleselskab: Ombyt din `sikre´Note 7 til en anden telefon

Vi skrev tidligere om et midlertidigt produktionsstop af Galaxy Note 7 mens Samsung undersøger de nye tilfælde. Det er dette som der nu er kommet et officielt statement på.

– ”Vi har midlertidigt justeret produktionsplanen for Galaxy Note 7. Vi tager yderligere skridt til at sikre kvaliteten og sikkerheden,” siger Hanna Brenner, nordisk kommunikationschef for Samsung til MereMobil.dk.

For at undgå misforståelser eller fejlfortolkninger får du her det officielle engelske statement fra Samsung: “We are temporarily adjusting the Galaxy Note7 production schedule in order to take further steps to ensure quality and safety matters.”

Samsung: Stop med at bruge din Galaxy Note 7

Uklar udtalelse

Det er ikke helt klart hvad udtalelsen fra Samsung reelt dækker over. Om de direkte har hævet i nødbremsen på produktionsbåndet er uklart, men i hvert fald må vi konkludere, at Samsung er opmærksom – også omkring produktionen af de nye telefoner.

Men at ”justere produktionsplanen” må vi formode handler om, at der kigges nærmere på selve produktionen og dens elementer.

Samsung har ikke nogle nye informationer om gen-starten af Note 7 salget i norden.

Mere til historien

Koreanerne er kendt for stor stolthed omkring deres arbejde, og særdeles i Sydkorea er Samsung en vigtig spiller for hele landet. Derfor må Note 7 sagen virkelig give et hak i tuden hos borgere såvel som ansatte.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer