Lækkede oplysninger om kommende Nokia-mobil

0

RYGTE: Er det den kommende Nokia-mobil, der er lækket oplysninger fra på disse billeder? Se dem her.

Dette skærmbillede sætter for alvor gang i spekulationerne om Nokia D1C (Foto: Weibo.com/antutupingce)
Dette skærmbillede sætter for alvor gang i spekulationerne om Nokia D1C (Foto: Weibo.com/antutupingce)

Nokia er så småt ved at gøre sig klar til lanceringen af deres kommende mobil efter karantænen, der var en del af aftalen efter salget til Microsoft.

Nokia har tidligere annonceret, at de kommer med flere mobiler og nu forlyder det altså, at den ene af disse vil få navnet D1C. Det skriver Neowin.

Nokia lancerer to smartphones i år

Er det en ny Nokia telefon, så er det næppe en topmodel ifølge specifikationerne.

D1C kommer formentlig med en skærm på 5,2 tommer med opløsningen 1920 x 1080 pixels, 3 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, Android 7.0 Nougat, Snapdragon 430 processor, Adreno 505 grafikchip, 13 megapixels kamera og 8 megapixels frontkamera. Det skriver Tek.no.

De lækkede specifikationer stammer fra et skærmbillede, der altså skulle vise specifikationerne på Nokia telefonen D1C, ifølge Weibo.com.

Telefonen ventes, at være en mellemklasse telefon.

Nokia har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring denne eller andre telefoner. Men uanset hardwaren bliver det interessant at se, hvordan mobilkøberne tager imod Nokia ved et comeback.

Køberne har ventet på Nokia

Mere til historien

Den finske mobilproducent Nokia meldte ud under Mobile World Congress 2016, at de atter er klar til, at producere mobiltelefoner og konkurrere på smartphone-markedet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer