Nokia lancerer to smartphones i år

1

Nokia-fans skal væbne sig med tålmodighed lidt endnu, men inden årets udgang lancerer Nokia to nye Android-smartphones.

Efter Microsofts opkøb af Nokia blev de Windows-baserede Lumia-modellerne et brand i sig selv, men ligesom Nokia fik Microsoft heller ikke succes med disse smartphones. Og ligesom Lumia-telefonerne er Windows Phone-platformen aldrig slået igennem.

Køberne har ventet på Nokia

Men nu er Nokia på vej tilbage – men ikke med Windows Phones igen – i stedet satses der på Android-telefoner.

 – Nokia kommer tilbage – Android-telefoner på vej

Det er aftalen med Microsoft der gør, at vi ikke har set Nokia produkter på markedet længe. Aftalen har lydt, at de først i fjerde kvartal i år må gøre comeback. Så inden længe må de altså atter returnere med en smartphone. Det bliver dog et ”anderledes” Nokia, da brandet Nokia er licenseret til virksomheden HMD Global, som har tidligere Nokia-chefer og –medarbejdere i spidsen.

Nokia klar til comeback på smartphone-markedet

Mike Wang, Nokia-chef, har over for den kinesiske avis The Paper udtalt, at Nokia ganske rigtigt vender tilbage i årets fjerde kvartal – og det er ikke bare med én, men flere Android-smartphones. Ligesom han også bekræfter, at en tablet vil komme på markedet. Det skriver Nokiapoweruser.

Salgsstarten på de nye enheder finder måske sted i starten af 2017. Telefonerne skulle også gerne komme med Android 7.0 Nougat fra salgsstarten.

Det er spændende om Nokia med de nye Android-telefoner atter vil kunne bruge sloganet “connecting people”.

Mere til historien

Nokia forsøgte sig også med en tablet i begyndelsen af 2015, da aftalen med Microsoft ikke forbød dem at producere tablets. Den blev dog aldrig en stor succes.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer