TDC’s nye strategi koster 130 stillinger

0

TDC’s strategi frem mod 2018 skal forenkle det at være TDC kunde. Strategien koster nu 130 medarbejdere jobbet.

TDC
TDC hovedkontor i København (Foto: MereMobil.dk)

TDC fremlagde sin nye strategi i januar 2016, og nu ser vi så småt effekterne af denne strategi. Først blev TDC’s privatafdeling og YouSee lagt sammen til “YouSee”. TDC er dog stadig moderselskabet, under navnet TDC Group, med TDC Erhverv som selvstændigt varemærke.

For YouSee gælder det, at det hele nu er lagt ind i ét IT-system, der skal håndtere over én million privatkunder. Samtidig er alle landets 45 TDC butikker blevet til YouSee butikker.

– Nyt navn: TDC er blevet til YouSee

I alt bliver 130 stillinger nedlagt. Det betyder et farvel til 65 medarbejdere mens de øvrige 65 stillinger ikke bliver genbesat.

Ændringerne vil gøre, at nogle medarbejdere bliver overflødige på grund af effektiviseringerne. TDC’s Koncerndirektør Jens Aaløse har til Ritzau Finans udtalt:

– “Det handler om at gøre det enklere og bedre at være kunde hos TDC. Og derfor har vi de seneste måneder gennemført nogle ret store ændringer i koncernen. Så er det klart, at der bliver nogle dobbeltfunktioner, som ikke bliver nødvendige fremadrettet. Der bliver også mulighed for at opnå nogle synergieffekter, når vi ikke har lige så mange systemer, vi skal vedligeholde. Som det tredje har vi også besluttet, at vi vil have nogle færre prioriteter fremadrettet – til gengæld med højere kvalitet.”

Jens Aaløse mener at det er helt naturligt, at der vil ske fyringer når en virksomhed effektiviseres.

– “Nu har de to nye koncerndirektører haft lejlighed til at lægge strategien for, hvordan vi vil agere i såvel erhvervs- som privatmarkedet fremadrettet. Og så er det selvfølgelig en naturlig konsekvens af de strategier, at vi tilpasser de dele af organisationen, så vi også fremover er relevante og fortrukne i erhvervs- og privatmarkederne”.

Det er ikke kun TDC der i disse måneder flytter rundt på brikkerne i koncernen. Telenor har senest fyret 79 ansatte og lukket fem butikker.

Mere til historien

TDC har rødder helt tilbage til 1879, men selve TDC blev dog først stiftet i 1990 som en sammenlægning af en række regionale teleselskaber.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer