Samsung er klar med sikre Galaxy Note 7’ere

Eksplosionsfrie smartphones har altid været et hit. Samsung melder sig klar til at producere Note 7 med sikre batterier.

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri, forside

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri, forside

Samsung fik ørerne godt og grundigt i klemme i starten af september, da der kom historier frem om, at visse batterier var forkert produceret, og dermed fik Galaxy Note 7 til at eksplodere.

Til at starte med tonede Samsung sagen ned og sagde, at det kun var 0,1 procent af deres Note 7 produktion, som havde dårlige batterier, men nu siger Samsung at man helt skal stoppe med at bruge sin Note 7 indtil man har fået en erstatning.

 – Samsung: Stop med at bruge din Galaxy Note 7

Samsung har taget hånd om sagen og løst problemet til de kommende produktionsenheder, og Samsung er nu begyndt at shippe Note 7 smartphones fra fabrikken, som er sikre.

Se efter blåt S-klistermærke

Har du forudbestilt en Note 7, så husk at kigge efter et rundt klistermærke med et blåt S indeni. Det betyder nemlig, at batteriet er testet som sikkert.

Samsung Galaxy Note 7 med sikkert batteri

Samsung Galaxy Note 7 med sikkert batteri

Der vil ikke være fysiske ændringer på de nye Note 7, men Samsung vil oprette et database-værktøj med IMEI numre, så kunderne kan tjekke om de har fået en original Note 7, en der har været tilbagekaldt, eller en der er blevet kontrolleret som sikker. De sikre vil dog formentlig alle have dette blå S klistermærke og har din kommende Note 7 det, så skulle du kunne være sikker.

Det hele startede ellers så godt for Samsung med udsolgte enheder i mange lande og rigtigt gode mange forudbestillinger.

 – Første kig på Samsung Galaxy Note 7

Stadig usikker dato i Danmark

Samsung havde planlagt, at Danmark skulle være med i den første af tre faser, som fik Note 7. Det var planen, at Danmark skulle få den 6.999 kroner dyre smartphone den fredag den 2. september 2016. Det blev ændret til anden fase, som var 9. september. Tredje fase som nu heller ikke holder stik på grund af batteriproblemerne var 12. september 2016.

Aktuelt er der ikke nogen ny dato på, hvornår Note 7 igen er klar til salg.

– Samsung stopper måske salget af Galaxy Note 7

I sidste uge anbefalede den amerikanske myndighed for flysikkerhed, at ejere af en Samsung Galaxy Note 7 skulle slukke deres mobil.

SAS var ikke længe om at give den anbefaling videre til danske flypassager og besætninger – faktisk ville SAS slet ikke have Note 7 med ombord.

Mere til historien

Samsungs aktie har bestemt også kunne mærke de mange overskrifter i nyhederne verden over. Aktien var i torsdags på 531,50 kroner, mens den nu er 469,80. Det er et fald på hele 12%.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram